Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          06:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          07:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Günümüzde insan yaşamını olumsuz yönde etkileyen hastalıklar ve bu hastalıkların nasıl tedavi edilebileceği alanında uzman konuklarla hafta içi her gün Show TV'de "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında aktarılıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Melih Paksoy kasık ve göbek fıtığı hakkında bilgilendirecek. Fıtık nasıl oluşur, kasık fıtığı nedir, göbek fıtığı nasıl tedavi edilir gibi soruları yanıtlayacak. Acil Tıp Uzmanı Dr. Ülkümen Rodoplu ise ilk yardımın hayatımızdaki önemini anlatırken, ilk yardımın nasıl yapılacağını açıklayacak. Programda günün şifalı yemeği olarak mısır unlu pırasa böreği ve muzlu, tahinli kahvaltılık gevrek yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          20:00

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Acı Tatlı Ekşi" Çarşamba akşamı Show TV'de! Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat, Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikayesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

        •  Mucize'Türk Filmi'
          22:15

          Mucize'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmıgül, Seda Tosun,Meral Çetinkaya, Erdem Yener, Büşra Pekin, Cezmi Baskın, Şenay Gürler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Mucize" Çarşamba akşamı Show TV'de! Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde gerçekleştirilen "Mucize" Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi. Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüz binlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960'lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut'un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişiyle başlıyor.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)