Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Ünlü sunucu Ebru Akel, pes etmeyen, çalışkan, mucizelere inanan ve ilham veren, hayatın içinden insanların hikayelerini Show TV'de ekranlara getiriyor. Uzman konukların da yer aldığı programda modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şey yer alıyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse" bugün, kadından al haberi konseptiyle ekranlara gelecek. Başarıya dair ilham veren hikayelere tanık olacağınız program, kadınlardan oluşan bir haber merkezi kuracak. Günün konuğu, Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner olacak. Evlilik ve İlişki Danışmanı, Yazar Yeşim Varol ise bilgiler aktaracak. Sosyal medyada oldukça ilgi gören, çocuklara matematiği kendine has üslubuyla anlatan Matematik Öğretmeni Mustafa Güler, severek yaptığı işini ve hikayesini anlatacak. Farklı bölgelerden YouTuber kadınlar canlı bağlantıyla programa katılacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ramo  'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Ramo'nun büyük bir planı vardır; Mazhar'ın yerine İstanbul'un patronu olmak. Patronların ise tek amacı vardır; Ramo'ya diz çöktürmek. Oyuna yeni giren Şerif'in her hamlesi Ramo'yu biraz daha zora sokuyordur. Ramo'nun harekete geçmesini engelleyen şey ise Sibel'in rehin tutuluyor olmasıdır. Ramo, bir yandan Sibel'in nerede tutulduğunu öğrenmeye çalışacak, diğer yandan da Mazhar'ın yerine geçebilmek için Yıldırım'ı ikna edecek bir planı devreye sokacaktır. Yapacağı en küçük yanlış ailesinin yok olmasına neden olacağından, attığı her adıma dikkat etmek zorundadır.

        •  Katiller Devri 'Yabancı Film'
          00:15

          Katiller Devri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Chao-Bin Su ve John Woo'nun yaptıkları, oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh, Woo-Sung Jung, Barbie Hsu, Shawn Yue gibi oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Katiller Devri", Cuma gecesi Show TV'de! Seri katil Drizzle, geçmişini geride bırakmak için kimlik değiştirir ve başka bir şehirde yeni bir yaşam kurar. Efsaneye göre beklenmedik güçlere sahip olan manastır kalıntılarını da beraberinde taşımaktadır. Bu kalıntıların Karanlık Taşlar adlı suikast çetesinin eline geçmemesi gerekmektedir. Drizzle, Zeng Jing adını alarak Ah Sheng ile evlenir. Fakat Karanlık Taşlar çetesi kalıntıların peşine düşer ve onunla karşı karşıya gelir. Bu savaş sırasında geçmişiyle ilgili gerçekleri ortaya çıkan Drizzle, kendisi gibi kocasının da gizemli bir sırrının olduğunu öğrenecektir.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)