Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans arayanların başvurduğu program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; oyun konsolunda sürekli vakit geçiren ve eşine duyduğu sevgiyi her geçen gün kaybeden bir erkeğin hikayesine tanıklık edeceksiniz. Bir yıl önce ilgisizlik sebebiyle eşinden boşanan ve yaptığı hataların farkına varan İsmail Bey, eşi ile barışmak ve eski güzel günlerine dönmek için bir şans isteyecek.

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          14:30

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Cumartesi günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        •  Çocuktan Al Haberi
          16:30

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Duygu Karaca, Serkan Ateş, Melisa Aksoy yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha çok şey ister yoksa çocuklar mı?" ve "Evler kışın mı daha sıcak olur yoksa yazın mı?" olacak. Sevimli minik Aras'ın cevaplarına çok güleceğiniz bu bölümde Kami, yeni öğrendiği batisfer aracı hakkında anlattıklarıyla şaşırtırken, hayvanlar hakkındaki cevaplarıyla da herkesi eğlendirecek. Ena, kendi yaptığı kurabiyeyi anlatırken, anne-babasına yaptığı şakaları paylaşacak. İkizler ise hayali kabilelerini anlatırken, şarkılarını söyleyerek büyük beğeni kazanacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız'ın geçirdiği küçük kaza, Kuzey ve Yıldız'a korku dolu anlar yaşattı. Kuzey, bir daha aynı korkuyu yaşamamak ve Yıldız ile bebeğini korumak için aldığı tedbirleri iki katına çıkardı. Yıldız'ın hamilelik sürecini risksiz ve güvenilir bir şekilde geçirmesini isteyen Kuzey'e ek olarak annesi Emine de güvenlik önlemlerini devreye soktu. Sıkı önlemler alan Emine, sadece Yıldız'a değil Kuzey'e de zor anlar yaşattı. Kuzey ve Yıldız'ın hayatında bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Restoranın yeni sahibi olarak gelen Halil İbrahim, Kuzey ve Yıldız'ı şaşırttı. Bahar'dan hiçbir belge olmadan restoranı satın alan Yıldız, Halil İbrahim'in belgelerini görünce büyük bir şok yaşadı. Restoranı kaybetme tehlikesiyle korku yaşayan Kuzey ve Yıldız'a, Halil İbrahim ortaklık teklif etti. Restoranı kaybetmek istemeyen Kuzey ve Yıldız, sonunda teklifi kabul etti. Restoran Halil İbrahim'in de etkisiyle değişim yaşarken eğlenceli anlar yaşandı. Tüm bu olanların ardından finalde Kuzey'e asıl büyük sürpriz ise Mine'den geldi. Restorana gelen Mine, Emin ile evlendiklerini açıkladı.

        •  Zaman Makinesi 1973  'Türk Filmi'
          00:15

          Zaman Makinesi 1973 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Aram Gülyüz'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gürgen Öz, Seda Bakan, Damla Cangül, Ali Rıza Tanyeli, Mustafa Uzunyılmaz, Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Zaman Makinesi 1973", Cumartesi gecesi Show TV'de! Lüks bir arabası, lüks bir evi ve lüks bir hayatı olan Tolga, hayatı boyunca hiç çalışmamış, zengin, şımarık ve kendini beğenmiş bir adamdır. Zaman Makinesi 1973, Tolga'nın günümüzden geçmişe gidişini ve 1973 senesinde başına gelen olayları anlatan, eğlenceli, duygusal, yarı müzikal bir baba oğul hikâyesidir. Babası Ali Rıza'nın vefatı ile tüm servetin annesine bırakılması, Tolga'ya sadece 'Anadol STC 16' marka eski bir otomobilin kalması Tolga'yı kızdırır. Hemen arabaya atlayıp uzaklaşmak isteyen, sinirle ve küstahça içine düştüğü durumu eleştirmeye başlayan Tolga bir anda Anadol ile beraber kendisini gökyüzünde bulur. Araba havalanmış ve bir süre sonra bir plaja iniş yapmıştır. Geldiği bu yerde insanların üzerindeki eski püskü kıyafetler hiç ilgisini çekmemiş ve onu bir an önce araba tamircisi bulmaya yönlendirmiştir. Aracı plajdan alan ve tamirhanesine getiren Kadir Usta, kıyafetleri, konuşma şekli ve tuhaf hareketlerine bakarak Tolga'nın kaçık olduğunu düşünür. Tamir parasını ödeyemeyen Tolga'ya Kadir Usta'nın çırağı olan Çiko acımış ve borç bitene kadar yanlarında çalışmasını teklif etmiştir. Yaşadıklarına anlam veremeyen Tolga, 1973 senesinde olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşar. İyice delirdiği düşünülen Tolga ortada kalır ve yine Çiko ona acır bu sefer ailesinin itirazlarına rağmen onu evine alıp yardım etmeye çalışır. Günümüze geri dönmenin yollarını arayan bir yandan da tamirhane de çalışmaya başlayan Tolga huylarından vazgeçemez ve mahallenin güzel kızı Yasemin'den çok hoşlanır ancak aşk zannettiği şey sadece bir hevestir. Yasemin ablasını çok seven Çiko, Tolga'yı defalarca uyarır ve bu yaklaşımlarından vazgeçirmeye çalışır. Tolga, bir gün rastlantı sonucu, Çiko'nun gerçek adının Ali Rıza olduğunu öğrenir. Tolga, Çiko'nun babası olduğunu anlar ve Çiko'yu da buna inandırmak için uğraşmaya başlar. Ancak Çiko, bir türlü Tolga'ya inanmamaktadır, sonuçta ona göre Tolga biraz delidir. Günümüzde babasıyla yaşayamadığı anları geçmişteki babasıyla yaşamaya başlayan Tolga artık değişmiştir. Ultra zengin babası, geçmişte çok fakir bir aileden gelen basit bir tamirci çırağı çıkmıştır. Çiko, hayalleri olan ve masumlukla zekasını yönetebilen özel bir çocuktur, Tolga babasının çocukluğundan sağlam bir hayat dersi alacaktır. Geçmişteki babasının kalbini kazanmayı başaramayan Tolga, yeni oluşturduğu çevresini de birbirine katıp tekrar günümüze dönmeyi başarır ancak günümüzde Tolga'yı özel bir sürpriz bekliyordur.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          05:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'