Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur ve çalışkan, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşuyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program hafta içi her gün Show TV'de ekranlara geliyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse" bugün, 'kendini keşfet' diyecek. Hayatın içinden ilham veren hikayeleri ekranlara getiren programın konuğu ise oyuncu Ayşe Tolga olacak. Kahkaha Terapisti Gamze Şenbursa bilgiler paylaşırken, müzik öğretmeni İlkay Kayadibi ve Hazal Petek Balı'nın hikayelerine tanıklık edeceksiniz.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair merak edilen tüm soruları, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlamaya devam ediyor. Pandemi sürecinde bağışıklığı güçlü tutmanın yollarından sağlıklı yemek tariflerine kadar sağlığa dair her şey "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında konuşuluyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. İzzet Fresko romatizmal hastalıkları anlatırken, bu hastalıkların belirtilerini aktaracak. Antrenör, Beslenme Uzmanı ve Yazar Doris Hofer ise "Tibet'in gençlik pınarı" hakkında bilgilendirirken, fiziksel ve ruhsal açıdan birçok yararını seyircilerle paylaşacak. Günün şifalı yemeği olarak baklagil köftesi ve yulaflı sporcu kurabiyesi yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... Bilal, zevkleri ve tarzları bambaşka olan Burcu'nun gözüne girmek için bale kursuna gidiyor. Bilal, Burcu'nun arkadaşlarına ve hocalara kendini kabul ettirebilecek mi? Feridun, Leman, Burcu ve Mesut arasındaki başrol kavgası nasıl sonuçlanacak? Düğün merasiminin en önemli kısmı dedikodu olabilir mi? Mustafa, annesi Mehtap, teyzesi Naime ve kuzeni Feridun ile katıldığı düğünde dedikoduya karşı koyabilecek mi? Mustafa, düğün pastasından takılan altına kadar her konuda dedikodularına devam eden ailesine ayak uydurabilecek mi? Kara Mesut ile artık denk gelmek istemeyen İbrahim, kızı Mehtap'ı da alıp mal varlığını satarak bir gemi satın alır. Ancak Bizans askerleri Fikri, Ozan ve Bahadır'ın, Prenses Yeter'i Kız Kulesi'ne hapsetmek için gemiye binmesiyle planlar suya düşer. Kara Mesut yeniden İbrahim'in hayatını alt üst edecek mi? İbrahim, Mehtap, Prenses Yeter'i nasıl bir macera bekliyor? Teknik direktör Bilal ve futbolcuları İsmail, Mustafa, Feridun, Kudret, Ozan, Tayfur ve Bahadır maç öncesi soyunma odasında ne konuşuyorlar? Futbolcuların şikayeti üzerine çalışma bakanlığından denetime gelen Leman neyle karşılaşacak? Sözlü veya fiziksel bir şiddet eğiliminde bulunursa lisansı yanacak olan Bilal sakinliğini korumayı başarabilecek mi? Yeni şirketinde hayatı bir yaz dizisi karakterinde yaşayan Çiçek, kimlerin başını belaya sokacak? Çiçek ve CEO Mesut Bey'in arasında bir elektriklenme var mı? Emekliliğine beş ay kalan Bilal, şirket entrikalarından uzak kalabilecek mi? Çiçek, Çaycı Naime'de aradığı anne şefkatini bulabilecek mi? Gururu her zaman her şeyin önünde olan Feridun, ailesine ve çevresine nasıl zorluklar çıkarmakta? Feridun'un geçmişte reddettiği aile mirası kimlere ait? Feridun'un gururu, ailenin iki yakasını bir araya getirebilecek mi?

        •  Yusuf&Yusuf  'Türk Filmi'
          23:15

          Yusuf&Yusuf 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı, Ali Sunal, Burak Satıbol, Oya Başar, Sinem Öztürk, Bülent Seyran, Ayhan Taş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Yusuf & Yusuf" Salı gecesi Show TV'de! Yusuf, Ankara'nın bağrından kopmuş bir dolmuş şoförüdür. Çocukluğundan beri arabalara olan merakı onu modifiye tutkunu haline getirmiştir. Yolda dolmuşa binmek isteyen Papaz dahil kimseyi es geçmez. Dolmuşta aldığı papaz görünümlü kişi aslında o gün şehre gelen Papa'ya suikast düzenleyecek olan bir militandır. Tesadüfe bakın ki bu militanın adı da Yusuf'tur. Bir Yusuf can almak için uğraşırken, diğer Yusuf can kurtarmak için çabalayacaktır. Dolmuştaki diğer yolcular da Yusuf Yusuf demesinde ne desin artık!

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)