Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyenlerin ilham veren hikayelerine ortak olacağınız program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse" bugün, kadın eli değmiş hayatlara dair hikayeler ekrana getirecek. Ebru Akel'in konukları, sanatçı Dilek Türkan ve yazar Aret Varyantan olacak. Pilates Eğitmeni Erçin Köseoğlu ekran başındakilere pratik egzersiz önerileri verirken, tango dansçıları Nilay Yılmazkaya ve Muharrem Yılmazkaya ise performanslarıyla beğeni toplayacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair tüm merak edilen konuları alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında anlatıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Doç. Dr. Nejat Altıntaş, koronavirüsün akciğerlerde meydana getirdiği tahribatı ve bu tahribatın giderilmesi için neler yapılması gerektiğini konuşacak. Kendisi de koronavirüs olan ve hastalığı atlatan Altıntaş, ayrıca akciğer kanserinin sebeplerini ve korunma yollarını da izleyicilere aktaracak. Kanseri tam 4 kez yenen oyuncu Açelya Elmas programa konuk olacak. Kanserle mücadele sürecini anlatacak olan Açelya Elmas'ın hikayesi izleyenlere de umut verecek. İki kez ilik nakli olup dört kez lenf kanserini nasıl yendiğini paylaşacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç ve Efsun karşılaşmasında neler olacağı merakla beklenirken, ikilinin yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatacak. Yamaç'ın elinden kurtulan Kulkan, hayatta kalmak için Amca'ya karşı son kozunu oynayacak. Yamaç hem aile içinde yaşananları hem de mahalledeki değişimin arkasında neler olduğunu öğrenecek. Bir yandan Yamaç'ı kaybetmekten korkan diğer yandan doğru bildiklerine inanan Vartolu, Amca'nın verdiği görevle nefesleri kesen bir aksiyona girişecek. Yamaç, Çukur'da gördüğü manzaralardan sonra Amca'nın karşısına geçerek tarafını seçecek. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak.

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)