Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği "Bir Şansım Olsa", her hafta sonu Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program bir şans daha isteyenlere kapılarını açıyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; erken yaşta evlenen ve sonrasında hayatına ikinci bir eş alan Orhan Bey'in, çocuğu ile buluşma isteğine tanıklık edeceksiniz. Kumalığın bir aileye verdiği zararın ekranlara geleceği bu bölümde yıllarca oğlunu göremeyen bir babanın, ailesine yaşattıklarını öğreneceksiniz. "Bir Şansım Olsa", 14 Mart Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  İyi Aile Çocuğu
          14:30

          İyi Aile Çocuğu

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Pazar günü Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır. "İyi Aile Çocuğu", 14 Mart Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Çocuktan Al Haberi  (Yeni Bölüm)
          16:30

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Mehmet Rüzgar Koca, Aleyna Dik, Caderyn Owen Jones yarışacak. Günün ana soruları, "Anneler mi daha unutkandır yoksa babalar mı?" ve "Kediler mi daha çok oyun oynamak ister yoksa köpekler mi?" olacak. Melisa'nın koronavirüsten korunma yöntemlerini paylaşacağı bu bölümde Kami, papağanlarla ilgili öğrendiği yeni bilgileri anlatırken herkesi çok güldürecek. Emir sihirbazlık gösterisi yaparken, Ali Demir iskelet sistemimizle ilgili bilgiler verecek. Duru ise annesiyle evde nasıl tiyatro yaptıklarını anlatacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 14 Mart Pazar günü saat 16.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi'  (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "MASA ARTIK YOK!" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 26. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ali Rıza ve Halide'nin büyük bir acı yaşadığı tanıtımda "Haşmet Ağa ve Mert kurtulabilecek mi?" sorusunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor. İhtiyar'ın masayı yok ettiğini söylemesi herkesi şoke ederken, Burak Ersoylu'nun sözleri savaşın daha da büyüyeceğinin sinyallerini veriyor. Ali Rıza'nın Balaban'ın karşısına çıktığı anlarda ise gerilim giderek yükseliyor. ARIZA'NIN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert'ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar, tüm bu yaşananlardan sonra Mithat'ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Herkes tarafını seçip plan yapmaya koyulurken, Ali Rıza eski bir dostuyla birlikte Mithatlar'ın gizli toplantısını basar. Bunun üzerine Balaban yeni bir plan yaparak, hasımlarını ölümle baş başa bırakmak ister. Ali Rıza ise kendisine gelen sürpriz bir telefonun şaşkınlığı içerisindedir. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de! İşte "Arıza"nın 26. Bölüm Tanıtımı;

        •  Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
          00:15

          Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          04:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)