Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen kadınların hikayelerine ortak olacağınız program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün canlı yayınla Show TV ekranlarında! Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, Spor Spikeri Başak Koç ve Milli Atlet Elif Yıldırım Gören olacak. Başarılı iki kadın, kariyer hayatlarına dair merak edilenleri anlatacak. Motor Kurye Azize Özbek ise güçlü hikayesini canlı yayında paylaşacak. Spor Hocası Serhat Çakır ekran başındakiler için egzersiz önerileri aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair aklınıza takılan pek çok sorunun yanıtını hafta içi her gün Show TV ekranlarında vermeye devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer gıda zehirlenmesi hakkında bilgilendirecek. Gıda zehirlenmesinin belirtilerini ve gıda zehirlenmesi olunca ne yapmak gerektiğini anlatacak. Endoskopi nasıl yapılır, endoskopi ile hangi hastalıklar teşhis edilir, midede kanser riski ne zaman artar gibi soruları da canlı yayında yanıtlayacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... Bilal ve kameramanı Bahadır bu hafta "Belde Belde Anadolu'yu Geziyoruz" adlı program için Belde Belediye Başkanı Hayati'nin daveti ile Belde'yi ziyaret ediyorlar. Bilal, programın konseptine uygun yöresel lezzetlere ulaşabilecek mi? Bilal aradığı yerel dokuları, kültürü ya da insanları bulabilecek mi? Ozan iki haftadır birlikte olduğu ancak evlenmeyi düşündüğü Yeter ile ailesini tanıştırmaya karar veriyor. Sigortacı Yeter, ailenin sorularını ve meraklarını hangi sigorta paketleri ile giderecek? Acıların çocuğu Bilal'in kardeşi Mehtap'ın doğum günü kutlaması bu sefer mutlu geçebilecek mi? İlk defa doğum gününü sevinç içerisinde kutlama hazırlıkları yapan Mehtap'ı mutlu bir son bekliyor mu? Bir anda ortaya çıkan acıların çocuğu Bilal, doğum günü partisini dramatik bir Türk filmine çevirmekten kim alıkoyabilecek? "Gençlerle Kariyer Günleri"nin konuşmacısı Mesut, dinleyici gençleri pozitif etkileyebilecek mi? Dinleyiciler İbrahim, Bahadır, Mustafa, Fikri, Bilal, Yeter, Ozan ve Feridun'u daha verimli ve pozitif çalışmaya motive edebilecek mi? Naime, kendisini aldatan kocası Hayati'den boşamak için mahkemeye başvuruyor. Tüm delil ve suçlamalara karşın Hayati'nin savunması nasıl olacak? Hayati gerçekten Naime'yi aldatmamış olabilir mi? Yepyeni bir kozmetik markasının reklam çekiminde neler yaşanacak? Yeter, Çiçek ve Leman arasındaki rekabet nasıl sonuçlanacak? Güzellik her kapıyı açar mı?

        •  Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'
          23:15

          Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Görevimiz Tatil", Salı gecesi Show TV'de! Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)