Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Başarılı sunucu Ebru Akel, hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Kadın İsterse" diyor. Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirmiş, pes etmeyen insanların ilham veren hikayelerini seyirciyle buluşturuyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse programının bugünkü konukları, oyuncu Zeynep Kankonde ve İlişki Uzmanı, Yazar Aret Vartanyan olacak. Zeynep Kankonde, yaşamına ve oyunculuk kariyerine dair merak edilenleri Ebru Akel'e anlatacak. Örgü işleri yapan Günfer Sayraç Topoya stüdyoda bebek patiği örerken, Kaporta Ustası Seda Söğüt ise hikayesini paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Bedensel ve ruhsal hastalıkların belirtileri ve bu hastalıklara karşı alınacak önlemler, sağlıklı beslenme önerileri, bağışıklık sistemini güçlü tutmanın püf noktaları ve sağlığa dair daha birçok konu hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında masaya yatırılıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, iştah kapatan 12 besini ve bu besinlerin faydalarını anlatacak. Dünyaca ünlü bir araştırmada seçilen 'en faydalı 5 gıda'yı izleyicilere aktaracak olan Dönmez, karın ve bel bölgesinde yağlanmayı yok eden besinleri paylaşacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Büyük Usta 'Yabancı Film'
          00:30

          Büyük Usta 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Kar-Wai Wong'un yaptığı, Tony Chiu-Wai Leung, Qingxiang Wang, Ziyi Zhang, Chen Chang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Büyük Usta" Çarşamba gecesi Show TV'de! Dövüş sanatlarının giderek popülerleşmeye başladığı 1930'larda bir çok insan; Güney Çin'deki Foshan'da bulunan ustalardan eğitim almak amacıyla çabalamaktadır. Tecrübeli ustalar da diğer deneyimli ustalar ile karşılıklı müsabakalar yapmaktadır. Dövüş sanatlarında son derece yetenekli olan genç zengin Ip-man dikkat çekmeden bir yaşam sürmeyi tercih etmiştir. Fakat buna rağmen beladan uzak duramaz. Bir gün tuzağa düşürülür ve kurtulabilmek için her türlü yeteneğini sergilemek zorunda kalır. Usta Kung ve güzel kızı Kung Yi'in de aralarında bulunduğu diğer ustalar ise Ip-man'in yeteneklerinden oldukça etkilenir. Diğer yandan yüksek mevkideki bir kumandan, kendi koruması olan Yi Xian Tian tarafından suikasta kurban gidince Foshan'daki bütün ustalar; her ne olursa olsun Tian'ı alt etmek için ant içer...

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)