Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; engelli çocuğuna bakamadığı ve psikolojisi bozulduğu için onu eşine terk ederek evden ayrılan bir annenin itiraflarına şahitlik edeceksiniz. Engelli çocuk bakımının zorluklarına dayanamayan bir annenin, çocuğunu neden terk ettiğini öğreneceksiniz. Eski kocası ile buluşmak ve ondan özür dilemek isteyen annenin pişmanlığı izleyenleri de derinden etkileyecek.

        •  Sev Kardeşim  'Türk Filmi'
          14:30

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Çocuktan Al Haberi
          16:30

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Batuhan Belli, Yasemin Ergün, Paşa Erdoğmuş yarışacak. Günün ana soruları, "Anneler mi daha beceriklidir yoksa babalar mı?" ve "Kurbağalar mı daha çok zıplar yoksa kangurular mı?" olacak. Melisa, anne ve babasının evlilik hikayesini anlatırken, Doğa Rutkay Kamal'ın nasıl evlenme teklifi aldığını öğrenecek. Kami, Doğa Rutkay Kamal ve yarışmacılar ile yarışma yapacak, kimin kazanacağı büyük bir merak konusu olacak. Ena, köpeklerle yaşadığı heyecanlı günü anlatırken, Aras yeni öğrendiği şekillerle ilgili bilgi verecek. Uygar ise kokularla ilgili öğrendiklerini paylaşacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Uzun zamandır evlilik hayali kuran Kamer ile Poyraz için mutlu gün nihayet geldi. Kuzey'in kendisine sorduğu bilmecenin cevabını bulan ve Kamer ile evliliğine onay verilen Poyraz, büyük bir sevinç yaşadı. İkili hiç vakit kaybetmeden evlenmek için harekete geçti. Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında yıllardır beklenen bir diğer düğün gerçekleşti. Herkes için hayat yolunda giderken, Yıldız'ın iş ile ilgili aldığı kararlar, istemeden de olsa Kuzey'i büyük bir tehlikenin içine sürükledi. Restorana geri dönen ve Kuzey'e yeni bir iş bulmak isteyen Yıldız, onu tersaneye getirdi. Ancak burada hiç beklemedikleri bir kaza yaşandı. İşveren ile anlaşan Kuzey, Yıldız'ın yanına gelirken tersanede büyük bir patlama gerçekleşti. Kuzey patlamanın etkisiyle yerde yatarken, Yıldız ise baş ucunda gözyaşları içinde kaldı. Finalde yaşanan bu korku dolu anlardan sonra neler olacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

        •  Züğürt Ağa  'Türk Filmi'
          00:15

          Züğürt Ağa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı, Can Kolukısa, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Züğürt Ağa" Cumartesi gecesi Show TV'de! Yeşilçam tarihinin, feodalizmden kapitalizme geçiş sürecini müthiş dokunaklı bir dille beyazperde'ye aktardığı en başarılı yapımlardan biridir Züğürt Ağa. Haraptar köyünün ağası, kendi köylüleri tarafından dolandırılınca çareyi köyü satılığa çıkarmakta bulur ardından soluğu büyük şehirde alır. Ancak metropol yaşamı, şimdiye dek tanıdığı görkemli yaşantısında edindiği pratiklerle altından kalkılabilecek gibi değildir. Çoğu kez komik ve kimi zaman acıklı denemelerle hayatta kalma savaşı veren Ağa'yı karısı da terk ettiğinde yanında sadece Kiraz kalıp ona destek verir. Ağa'nın öğreneceği şeyler vardır. Özellikle Kiraz'ın yıllarca içinde büyüttüğü aşkını ağaya açıldığı an, ağanın Kiraz'a insani yaklaşımı eşsiz sahneler içeriyor. Senaryoyu Yavuz Turgul kaleme aldı ve Nesli Çölgeçen imzalı başyapıt "Züğürt Ağa", 70'ler-80'ler sürecine dair tüm unsurları mükemmel yansıtıyor. Tabi ki başrolde Şener Şen'in sahici rolü, gerçekleştirdiği etkileyici performans, bu büyük sanatçının devleşmesine yol açıyor.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          05:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'