Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Züğürt Ağa
          14:30

          Züğürt Ağa

          Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı, Can Kolukısa, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Züğürt Ağa" Pazar günü Show TV'de! Yeşilçam tarihinin, feodalizmden kapitalizme geçiş sürecini müthiş dokunaklı bir dille beyazperde'ye aktardığı en başarılı yapımlardan biridir Züğürt Ağa. Haraptar köyünün ağası, kendi köylüleri tarafından dolandırılınca çareyi köyü satılığa çıkarmakta bulur ardından soluğu büyük şehirde alır. Ancak metropol yaşamı, şimdiye dek tanıdığı görkemli yaşantısında edindiği pratiklerle altından kalkılabilecek gibi değildir. Çoğu kez komik ve kimi zaman acıklı denemelerle hayatta kalma savaşı veren Ağa'yı karısı da terk ettiğinde yanında sadece Kiraz kalıp ona destek verir. Ağa'nın öğreneceği şeyler vardır. Özellikle Kiraz'ın yıllarca içinde büyüttüğü aşkını ağaya açıldığı an, ağanın Kiraz'a insani yaklaşımı eşsiz sahneler içeriyor. Senaryoyu Yavuz Turgul kaleme aldı ve Nesli Çölgeçen imzalı başyapıt "Züğürt Ağa", 70'ler-80'ler sürecine dair tüm unsurları mükemmel yansıtıyor. Tabi ki başrolde Şener Şen'in sahici rolü, gerçekleştirdiği etkileyici performans, bu büyük sanatçının devleşmesine yol açıyor. "Züğürt Ağa", 21 Mart Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Çocuktan Al Haberi  (Yeni Bölüm)
          16:30

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Didem Özcan, Gurur Kaan Çıray, Gülşah Aydın yarışacak. Günün ana soruları, "Anneler mi daha çabuk ikna olur yoksa babalar mı?" ve "Uçan balonla şehirler arası yolculuk yapabilir miyiz?" olacak. Melisa, kendi ikna yöntemlerini ve babasının, annesini nasıl ikna ettiğini anlatırken çok eğleneceksiniz. Kami, Doğa Rutkay Kamal ve yarışmacılara sorduğu bilmecelerle herkesi güldürecek. Emir ise 50. bölüm bestesiyle büyük beğeni kazanacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 21 Mart Pazar günü saat 16.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi'  (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "CENAZENE HAZIR OLMANA SEVİNDİM!" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 27. bölüm tanıtımı yayınlandı. Burak Ersoylu'nun Haşmet Ağa'nın evine baskın düzenlediği tanıtımda neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oluyor. Ali Rıza, babasının aradığını annesine söylerken, duyduğu gerçek karşısında Rukiye Hanım şoke oluyor. Haşmet'in karşısına çıkan Burak'ın "Cenazene hazır olmana sevindim." sözleri gerilimi giderek artırırken, ikilinin hesaplaşacağı anlar heyecanla bekleniyor. ARIZA'NIN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Kardeşi Mert'in ve Haşmet Ağa'nın uğradıkları saldırıdan sonra Ali Rıza, intikam yemini etti. Burak, Murat, Mithat ve Balaban'a karşı harekete geçen Ali Rıza, başlattığı savaşta yanında güvenebileceği bir yoldaş olmasını istedi. Orduda görev yaptığı sırada silah arkadaşı olan Aslan'ı arayan Ali Rıza, gireceği savaşta onu yanında görmek istediğini söyledi. Aslan ise vazifesini bir kenara bırakarak Ali Rıza için İstanbul'a döndü. İkili Ali Rıza'nın intikamı için operasyona başladı. Burak, Murat, Mithat ve Balaban'ın oluşturduğu ittifak, konsorsiyumun İhtiyar tarafından dağıtılmasından sonra alttaki diğer patronları bir araya toplamak için bir toplantı düzenledi. Ali Rıza ve Aslan, oteldeki bu toplantıya baskın düzenledi. Yapılan baskında Ersoylu kardeşler vuruldu. Ali Rıza ve Aslan'ın oteldeki toplantıya yaptığı baskında büyük zarar gören Burak, Murat, Mithat ve Balaban, intikam için yeni bir tuzak planladılar. Bir otoparkta sıkıştırdıkları Ali Rıza'yı avlayacaklarını zanneden Murat ve Balaban, Ali Rıza'nın planı önceden öğrenmesiyle amacına ulaşamadılar. Finalde Balaban ile karşılaşan Ali Rıza, mermisi bittiği için onu elinden kaçırırken, tam o anlarda gelen sürpriz bir telefon Ali Rıza'yı büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Telefondaki kişi Ali Rıza'nın babasıydı. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)