Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, farklı ve cesur insanların, hayatın içinden hikayelerini Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, Sosyal Medya Fenomeni Eylül Öztürk ve Yaratıcı Marka Danışmanı Mustafa Can olacak. Programda anne, çocuk ve teknoloji konusu masaya yatırılacak. Çocukların teknoloji bağımlılığı konuşulurken, ekran başındaki izleyiciler için dikkat edilmesi gereken noktalar paylaşılacak. Bebek hemşiresi bir anne olan Esra Ertuğrul stüdyoda olacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlık hakkında en doğru bilgilerin ve en güncel gelişmelerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Doç. Dr. Yavuz Dizdar alüminyum folyo, fırında pişirme poşetleri ve yağlı kağıtları kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri, hangilerini ne şekilde kullanırsak hastalıklara yol açabileceğini anlatacak. Hangi besinin radyasyona karşı koruduğunu, hava kirliliğine karşı hangi besini tüketmenin faydalı olacağını aktaracak. Programda ayrıca Türkiye'nin 46. sırada yer aldığı 2020 Dünya Hava Kirliliği Raporu konuşulacak. Hava kirliliği hangi hastalıklara yol açar, bu hastalıklardan korunmak için neler yapmalıyız gibi sorular yanıtlanacak. Programa canlı bağlanacak olan Doç. Dr. Nejat Altıntaş ise akciğer hastalıkları hakkında bilgilendirirken, KOAH tedavisinde en yeni yöntemi aktaracak. Kendisi koronavirüs geçiren Altıntaş, ciğerindeki tahribatı nasıl giderdiğini paylaşacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç'ın hamlesiyle büyük bir darbe alan Amca, Yamaç'a yardım eden herkesi cezalandırmak için harekete geçecek. Bu durum hem Çukur'da hem de Koçovalı ailesinde taşları yerinden oynatacak. Yamaç ve Efsun'un yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatırken, Akın'ın gizemli hamlesi ise merak uyandıracak. Amca ve Yamaç arasındaki çekişme Vartolu ile Yamaç'ı karşı karşıya getirecek.

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)