Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen kadınların hikayelerini Show TV ekranlarında paylaşmaya devam ediyor. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, oyuncu Ayşegül İşsever ve Eğitmen-Yazar Gökhan Dumanlı olacak. Azimli kadınların ilham veren hikayelerinin konuşulacağı programda Gökhan Dumanlı, akşam yemeği adabını anlatacak. Pilates Eğitmeni Nafiye Çakır ise evdeki temizlik ekipmanları ile yapılabilecek egzersizler aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Bedensel ve ruhsal hastalıkların belirtileri ve bu hastalıklara karşı alınacak önlemler, sağlıklı beslenme önerileri, bağışıklık sistemini güçlü tutmanın püf noktaları ve sağlığa dair daha birçok konu hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında masaya yatırılıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer tansiyon hastalığı hakkında bilgilendirecek. Doğru tansiyon nasıl ölçülür, yüksek tansiyon doğal yollarla nasıl dengelenir, ilerleyen dönemlerde tansiyon hastası olmamak için nelere dikkat edilmeli gibi soruları yanıtlayacak. Menopoz döneminde kalp damar hastalıkları bakımından kadınları hangi ciddi risklerin beklediğini ve bu risklere karşı alınması gereken önlemleri anlatacak. Gıda Mühendisi Aslı Elif Samancı bağışıklık güçlendiren, mikrop ve virüslerden korunmaya yardımcı karışım tarifi verirken, polenin faydalarını, bal ve diğer arı ürünlerini tüketirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaşacak. Prof. Dr. Yeşim Erbil ise tuz tüketimi hakkında önemli açıklamalar yapacak. Hangi tuzu tüketmemiz gerektiğini, tuzun böbreklere nasıl zarar verdiğini aktarırken, ağabeyi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumundan da bahsedecek.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Türk Filmi'
          00:30

          Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Onur Aydın'ın yaptığı, Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Saltoğlu, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Settar Tanrıöğen, Devrim Yakut, Sait Genay, Rıza Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Serap Aksoy, Ruhi Sarı, Ayhan Eroğlu, Yiğit Adalı, Ceren Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" Çarşamba gecesi Show TV'de! Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları... Destansı bir aşk hikâyesi... Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996... Ve Kazım Koyuncu... Farklı yaşamlar, ortak kader, tek bir öykü... Aşk, fedakârlık, acılar, mutluluklar, umutlar ve ölümler... Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir hikâye...Çernobil'den sonra eşini kanserden kaybeden ve sonrasında oğlunun da kanser olduğunu öğrenip tedavisi için Trabzon'a gelen ve burada Şenol'la tanışan Elena'nın hikâyesi... Elena'yla tanıştıktan sonra O'na ilk görüşte aşık olan idealist, Trabzonspor'da oynama hayaliyle yaşayan ve aşkından dolayı Erkan'ın şike teklifini kabul eden Şenol'un imkansız aşk hikayesi... Trabzonspor'un 1995-1996 futbol sezonunda şampiyonluğa koşarken son maçta kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara giden bir amigonun dramı... Ahmet'in hikayesi... Ve Kazım Koyuncu... Şarkıları ve kişiliği ile milyonların gönlünde yer eden ve ölümüyle herkesi yasa boğan kişi... Bir Karadenizli olmasının yanı sıra tutkulu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım'ın çocukluğundan başlayan öyküsü bizi bir Anadolu çocuğunun tüm masumiyetiyle içine alır. Kazım Koyuncu'nun düşünceleri, çocukluk aşkı Seher'den memleket sevdası yüzünden vazgeçişi ve Çernobil mağduru olarak yıllar sonra kanserden aramızdan ayrılışı... Kazım'ın hikayesi... Bu farklı yaşamlar iç içe girmiş hikayesiyle Yağmur Kıyamet Çiçeği'nde hayat buluyor. Farklı yaşamlar, ortak kader, tek öykü...

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)