Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; annelerini, halalarının hazırlattığı bir karışım yüzünden, babalarını ise trafik kazasında kaybeden 5 kardeşin dramı ekranlara gelecek. Kardeşlerin halası, yeğenlerine bakmak için çaba sarf ediyor ancak onlara yaptıkları yüzünden pişman oluyor. Yeğenleri her geçen gün halalarından uzaklaşmaya başlıyor. Bu bölümde modern tıp yerine karışımlardan medet uman insanların hayatları ile nasıl kumar oynadığına tanıklık ederken, dağılan bir ailenin dramını görecek ve aile bağlarının nasıl bozulduğunu öğreneceksiniz.

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          14:30

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan abisi Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'
          16:45

          Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Nevra Serezli, Levent Kırca, Şener Şen, Perran Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Ne Olacak Şimdi?" Cumartesi günü Show TV'de! Uzun bir süredir evli olan Nuran ve Şakir çifti İstanbul'a taşınırlar. Ancak bu büyük şehirde işler beklendiği gibi gitmez. Şakir burada bambaşka bir adama dönüşür ve türlü çapkınlıklarıyla karısını aldatmaya başlar. Bu tavra daha fazla dayanamayan Nuran boşanmaya karar verir. Davanın haberini alan Şakir de kendisine avukat tutar. Böylece buluşan iki avukat Özden ve Orhan beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olurlar ve böylece tüm hikaye karakterlerini içine alan trajikomik olaylar yaşanmaya başlar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız, Kuzey'i peşinden koştursa da sonunda affetmiş, aşıklarımız normal hayatlarına dönmüşlerdir. Artık bebeklerinin cinsiyetini de öğreneceklerdir. Hayalleri sonunda bir bir gerçekleşiyor, kendilerine musallat olan kara bulutlardan bir bir kurtuluyorlardır. Sonunda Kuzey Yıldız çifti hak ettikleri ve uğruna fazlasıyla bedel ödedikleri mutlu günlere çok yakındır. Her şey rüya bile olamayacak kadar güzelken Kuzey ve Yıldız'ı bekleyen sürprizle her şey bir anda tepe taklak olacaktır. Kuzey sonunda, Yıldız'ı ve bebeğini kaybetme tehdidiyle karşı karşıyadır.

        •  Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'
          00:15

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'ın yaptığı, Kirk Acevedo, Diane Farr ve Chad Krowchuk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Dünyalar Çarpışıyor" Cumartesi gecesi Show TV'de! Merkür'ü araştıran gemi, yörüngesinden çıkıp dünyaya doğru çarpmak üzere yönlenince gözden düşmüş bir bilim adamı gezegeni kurtarmaya çalışacaktır.

        •  Arıza  'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'
          04:30

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'