Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı, pes etmeyen ve hayallerinden vazgeçmeyen kadınların umut dolu hikayelerini hafta içi her gün Show TV'de ekranlara getirmeye devam ediyor. Başarılı sunucu Ebru Akel, birbirinden özel konuklarıyla modadan güzelliğe, kültür sanattan spora kadar yaşamın içinden pek çok konuyu masaya yatırıyor. "Ebru Akel'le Kadın İsterse" bugün; izleyicilerine "mutluluk içimizde" mesajını verecek. İçimizdeki mutluluğu keşfetmeye dair önerilerin ekrana geleceği programın konuğu, Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak olacak. Avukat Tuğba Tüfek Türkan ise boşanmalar hakkında bilgilendirirken, boşanmış güçlü kadınların hikayelerini aktaracak. Astrolog Burcu Pervane'nin burç yorumları paylaşacağı programda oto lastik tamircisi Esra Yıldız, tüm kadınlara ilham verecek hikayesini canlı yayında anlatacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          ANEMİ TEHLİKESİNE KARŞI YAPILMASI GEREKENLER Sağlık hakkında en doğru bilgilerin ve en güncel gelişmelerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Murat Köse şeker hastalığının sebeplerini ve kimlerin risk altında olduğunu anlatacak. Anemi tehlikesine karşı yapılması gerekenleri paylaşacak olan Köse, diyabet, obezite, anemi ve kadınlar için en faydalı vitaminleri aktaracak. Programa canlı bağlanacak olan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, koronavirüste hasta ve ağır hasta sayılarının korkutucu boyutlara ulaşmasının en önemli sebepleri neler, günlük vaka sayılarının artması toplumsal bağışıklığı hızlandırır mı gibi salgına dair merak edilen soruları yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç ise ekran başındaki izleyiciler için kansızlığa karşı bir karışım hazırlayacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç ve Vartolu arasındaki gerilim herkesi etkileyecek. Amca, Yamaç'a yardım eden muhbiri bulmak için kuracağı oyunla şüphelendiklerinden birini tuzağa düşürecek. Yamaç, eski bir düşmanının hayatta olduğunu öğrenip peşine düşerken Amca, Bilal'le hesabını kapatmak için yeni bir operasyon düzenleyecek. Amca'ya verdiği sözü yerine getirmek için operasyonun başına geçen Vartolu hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşırken, aksiyon sahneleri nefesleri kesecek.

        •  Fırtınanın İçinde 'Yabancı Film'
          00:15

          Fırtınanın İçinde 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Steven Quale'in yaptığı, Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Fırtınanın İçinde", Pazartesi gecesi Show TV'de! Silverton kasabası, günün birinde aniden beliren düzensiz ve ölümcül hortumların etkisi altında kalır. Tüm şehir ani değişimler gösteren, ölümcül siklonların etkisindeyken, profesyonel fırtına takipçileri daha da kötüsünün geldiğini öngörmektedirler. Tüm halk korunaklara sığınmaya çalışırken, bir takım amatör kameramanlar, hortum bilicileri ve macera severler ise hortuma yaklaşılabilecek en yakın yere gidip olayı görüntüleme peşine düşerler.

        •  Fırtınanın İçinde 'Yabancı Film'
          02:00

          Fırtınanın İçinde 'Yabancı Film'

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)