Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getirmeye devam ediyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Günümüzde uyuşturucu madde kadar tehlikeli bir başka bağımlılık daha var, sanal kumar bağımlılığı! Bir Şansım Olsa'da bugün; sanal kumar bağımlılığı yüzünden eşini, işini ve ailesini kaybeden bir gencin hikayesine tanıklık edeceksiniz. Sanal kumar bağımlılığını ailesinden nasıl sakladığını, rehabilitasyon sürecini nasıl atlattığını ve en önemlisi artık nasıl sanal kumar bağımlısı olmadığını öğrenirken, bir yıldır görüşmediği ailesine kavuştuğu anlarda gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:30

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kırmızı Kamyon  'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Kırmızı Kamyon 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey, kendini affettirmek için Yıldız'ı kaçırdı ancak işler planladığı gibi gitmedi. İnadından vazgeçmeyen Yıldız, Kuzey'in elinden kurtulmanın bir yolunu buldu. Yıldız, Kuzey'i peşinden koştursa da sonunda onu affetti. Mutlu ve huzurlu hayatlarına geri dönen Yıldız ve Kuzey çiftinin, bebeklerinin cinsiyetini öğrenme zamanı geldi ancak Nahide, doktorun müjdeli haberi açıklamasına fırsat vermedi. Yeğenine cinsiyet partisi düzenlemek isteyen Nahide, organizasyon için harekete geçti. Sefer ise Nahide'nin koyduğu katı kurallar sebebiyle zor anlar yaşadı. Sağlığına dikkat etmek zorunda olan Sefer, tüm çabasına rağmen Nahide'nin yasaklarını aşamadı ve istediği yemeklerden mahrum kaldı. Nahide'nin fikriyle düzenlenen cinsiyet partisi eğlence dolu anlara sahne oldu. Cinsiyeti öğrenmek için bir balonu patlatmaya çalışan Kuzey ile Yıldız çifti, sonunda müjdeli haberi öğrenmeyi başardı. Finalde Yıldız ile Kuzey'in bir oğlu olacağı öğrenilirken, müjdeli haber tüm ailede büyük bir coşkuya sebep oldu.

        •  Kırmızı Kamyon  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Kırmızı Kamyon 'Dizi' (Tekrar)

        •  Beyaz Melek 'Türk Filmi'
          02:30

          Beyaz Melek 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, Yıldız Kenter, Arif Erkin, Nejat Uygur, Cihat Tamer, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Akkaya gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Beyaz Melek" Cumartesi gecesi Show TV'de! "SEVGİ, İNSANOĞLUNUN ASLA YARINA ERTELENMEYECEK EN BÜYÜK VE EN GÖRKEMLİ EYLEMİDİR" Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat, Ahmet'i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet'in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. El birliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır'daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)