Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen kadınların, ilham veren hikayelerini ekranlara taşıyan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programının bugünkü konukları, oyuncu Demet Gül ve yazar, yaşam koçu Fatma Türktekin olacak. Fatma Türktekin, mutluluk ve hayattaki iniş çıkışlar üzerine konuşacak. Hikaye konuğu Özlem Bektaş ise vefat eden anneannesinin büyüttüğü menekşe türüne ulaşmak için verdiği çabayı anlatacak ve dikkat çeken hikayesini canlı yayında paylaşacak. Astrolog Aygül Aydın'ın burç yorumlarını aktaracağı programda spor eğitmeni Serhat Çakır, ekran başındaki izleyiciler için egzersiz önerileri verecek.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV'de ekranlara gelen, sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında, bedensel ve ruhsal rahatsızlıkların belirtileri ve bu rahatsızlıklara karşı neler yapılması gerektiği masaya yatırılıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Prof. Dr. Canfeza Sezgin kanserden korunmak ve erken teşhis için hangi yaşta, hangi kanser türü için hangi testlerin ve taramaların yapılması gerektiğini anlatacak. Meme kanseri, akciğer kanseri, mide kanseri, prostat kanseri, kalın bağırsak kanseri gibi çok görülen kanser türlerinin sebepleri ve korunma yolları neler, kanserin beslenmeyle nasıl bir ilişkisi var, kansere karşı beslenme nasıl olmalı sorularını yanıtlayacak. Doç. Dr. Bülent Çitgez ise kanserden korunmada erken teşhisin önemi hakkında bilgilendirecek.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç'a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu, Yamaç'ı durdurmak için harekete geçecek. Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek. İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu'nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon nefesleri kesecek. Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye sayesinde büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç yüzleşmesi gözleri yaşartacak. Tüm aileyi bir araya getirmek isteyen Yamaç, bu hedefi için ilk hamlesini yapacak. Cumali Amca, Koçovalılar'dan birinin Yamaç'ın tarafında olduğunu öğrenecek ve bu bölümde Çukur'un ana karakterlerinden biri Çukur'a veda edecek.

        •  Gölde Dehşet 'Yabancı Film'
          00:15

          Gölde Dehşet 'Yabancı Film'

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          04:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)