Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Arthur ve Minimoylar 'Yabancı Film'
          06:00

          Arthur ve Minimoylar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Luc Besson'nın yaptığı, Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna gibi usta isimlerin yer aldığı 2006 yapımı "Arthur ve Minimoylar" Cumartesi günü Show TV'de! Çiftlikte büyükannesi ile yaşayan Arthur, hayal gücü gelişmiş 10 yaşında bir çocuktur. Arthur'un dedesi dört yıl önce ortadan kaybolmuştur. Ardında kalan tek iz, Afrika kabilelerine ait hikayelerin olduğu not defteridir. Arthur, Minimoylar adında minyatür insanlara ait bu hikayeleri okuyarak dedesinin bıraktığı gizemli mesajı çözmeye çalışmaktadır. Üç gün içinde çalınan hazineyi bulması ve şeytani bir büyücüye karşı savaşması gerekmektedir. Bu keşif sırasında kendini Minimoylar'ın dünyasında bulan Arthur, hayal bile edemeyeceği macera ve sürprizlerle karşılaşacaktır.

        •  Muhteşem Gılly Hopkins 'Yabancı Film'
          07:45

          Muhteşem Gılly Hopkins 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Stephen Herek'in yaptığı, Sophie Nelisse, Kathy Bates, Glenn Close, Octavia Spencer gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Muhteşem Gilly Hopkins" Cumartesi günü Show TV'de! 12 yaşında sorunlu bir kız olan Gilly Hopkins, sürekli bakıcı aile değiştirmektedir. Bakıcı aileler tarafından büyütülen Gilly, hırçın bir çocuktur ve okulda arkadaşları ile de iyi geçinememektedir. Yaptığı ağır şakalar ile kaldığı evlerden kovulan Gilly'nin son adresi hayatının dönüm noktası olacaktır. Gilly'nin düzeleceğine inanan Bayan Maime, onun kalbini kazanmaya çalışacaktır.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa" her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. "Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusuna cevap arayan, geçmişlerinde pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha istiyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; çocuklarının para hırsından kaçan bir annenin yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. Eşi rahmetli olduktan sonra üç çocuğunu tek başına büyüten bir kadının yaşadıklarının ekrana geleceği programda, çocuklarına para yetiştiremeyen bir annenin onları terk edişine ve dört yılın sonunda çocuğu ile yüzleşmesine şahitlik edeceksiniz. Para yüzünden birbirlerine düşen kardeşlerin, annelerine yaptığı vefasızlığı anlatan bu bölüm ekran başındaki izleyicileri derinden etkileyecek.

        •  Son Hıçkırık 'Türk Filmi'
          14:30

          Son Hıçkırık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Cumartesi günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır.

        •  Tarkan Gümüş Eyer 'Türk Filmi'
          16:15

          Tarkan Gümüş Eyer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Bilal İnci, Dalyan Topatan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Tarkan Gümüş Eyer" Cumartesi günü Show TV'de! Tarkan Gümüş Eyer, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Gümüş Eyer isimli çizgi romandan uyarlanan 1970 yapımı fantastik Türk filmi. Mehmet Aslan tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın filmle aynı addaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ikinci filmi olan bu film ve devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmaktadır. Tarkan'ın devam filmi olan yapımda Alan Kumandanı Kostok'un Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın beylerinden Altar'a olan gümüş eyeri ele geçirme ve Altar'ın soyunu kurutma çabaları işlenmektedir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ile Yıldız, bir erkek bebekleri olacağının haberini aldıktan sonra büyük bir sevinç yaşarken, Yıldız'ın beklenmedik rahatsızlığı hayatlarını bir anda kabusa çevirdi. Bebekleri için alışverişteyken Kuzey'in yaptığı şakaya sinirlenen Yıldız, beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldıran Yıldız ve bebeğinin durumu kritikti. Kuzey, Yıldız'ın başına gelenlerden dolayı kendini suçlarken, yaşadığı büyük üzüntü herkesi derinden etkiledi. Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailelerinin hastanedeki korku dolu bekleyişi sürerken, Yıldız'ın durumu iki aile arasında da gerilime sebep oldu. Yıldız'ın annesi ve babası da Yıldız'ın başına gelenlerden Kuzey'i sorumlu tuttu. Yıldız'ın ameliyatta kalbinin durması sonucu doktorlar, bebeği erkenden almak zorunda kaldı ancak anne ve bebeği hayata tutunmayı başardılar. Yıldız'ın gözlerini açmasıyla herkes derin bir nefes aldı ancak kanamaya bağlı kısmi felç geçirdiği öğrenildi. Yıldız, hem kısmi felç geçirdiğini hem de oğlunun sezaryen ile erkenden alındığını öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. Tüm bu yaşananlardan sonra Yıldız, Kuzey'i terk etti ve baba evine dönmeye karar verdi. Kuzey, Yıldız'ın söylediği sözlerden sonra finalde evlerini ateşe verdi. Seyircileri şoke eden bu anlardan sonra "Kuzey ile Yıldız'ın aşk masalı gerçekten bitti mi?" sorusunun yanıtı büyük bir merak konusu oldu.

        •  Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'
          00:15

          Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Aşk Geliyorum Demez" Cumartesi gecesi Show TV'de! Aşk Geliyorum Demez filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi' (Tekrar)