Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Azimli, çalışkan, hayal ettiği yaşam için mücadele eden insanların örnek olacak hikayelerinin anlatıldığı, birbirinden özel konuklarla beraber güzellikten kültür sanata pek çok konunun masaya yatırıldığı program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. Ebru Akel'in bugünkü konukları, sunucu Pelin Çift ve araştırmacı, yazar Prof. Dr. Sinan Canan olacak. Televizyonda başarılı işlere imza atan Pelin Çift, kariyerinden özel yaşamına hakkında merak edilenleri Ebru Akel'e anlatacak. Astrolog Burcu Pervane ise burç yorumlayarak bu hafta hangi burcu, nelerin beklediğini paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlığa dair en güncel ve doğru bilgilerin verildiği program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", fiziksel ve ruhsal sağlığa dair tüm merak edilen soruları hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlıyor. Pandemi sürecinde bağışıklığı kuvvetli tutmanın püf noktaları da bu programda paylaşılıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Prof. Dr. İsmail Cinel koronavirüs ile mücadeledeki son durumu anlatacak. Mutant virüs en çok kimleri tehdit ediyor sorusunu canlı yayında yanıtlayacak. Prof. Dr. Serbülent Gökhan Beyaz ise en sık görülen bel, boyun ve sırt ağrılarının sebeplerini ve en etkili tedavi yöntemlerini aktaracak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Ülkemizin 7 bölgesinin geleneksel lezzetlerinin, kültürel ve doğal güzelliklerinin, insan hikayelerinin izleyiciyle buluşacağı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" Show TV ekranlarında başlıyor. Halk müziğinin çok sevilen sesi Sevcan Orhan'ın Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Hatay'a Türkiye'nin her köşesini adım adım dolaşacağı, şehirlerin tarihi hakkında bilgiler vereceği, spor aktivitelerine katılacağı ve yöre insanlarının evine konuk olup hem onların hem de yöresel yemeklerinin hikayelerini dinleyeceği programın ilk durağı Şanlıurfa. Şanlıurfa'yı karış karış gezen, evlere misafir olan Sevcan Orhan Şanlıurfa'nın klasiği sıra gecesinde sevilen türküleri de ardı ardına seslendirecek. Halfeti'nin güzel manzarası eşliğinde yöresel lezzetlerin tadımını yaparken tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'yi de ziyaret edecek olan Sevcan Orhan, pandemiden dolayı bir yıldır seyahat edemeyen izleyiciye "Sevcan'la Lezzet Yolunda" programıyla soluk aldıracak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç'ın, Amca'nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç'ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca'nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun'dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca'yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.

        •  Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'
          00:15

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'

        •  Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)