Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan kadınların, ilgi çekici hikayelerini izleyiciyle buluşturan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Yeni günü gündemin önemli başlıklarıyla karşılayan başarılı sunucu Ebru Akel, birbirinden özel konuklarıyla beraber sanat, güzellik, moda, spor gibi hayatın içinden pek çok konuyu da masaya yatırıyor. Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut ve Yazar, Yoga Eğitmeni Nihal Hantal'ın konuk olacağı programda bugün 'sevgi' kavramı üzerine konuşulacak. Şef Yağız İzgül ise ekran başındaki izleyiciler için salata yapımı paylaşacak. Diyarbakır'dan dünyanın en iyi üniversitelerinden Harvard ve Brown Üniversitesi'ne tam burslu olarak kabul edilen öğrenciler Nehir Toklu, Dicle Ezgi Ekinci ve Seyit Metin Barut gurur veren başarı hikayeleriyle stüdyoda olacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair en doğru bilgileri ve en güncel gelişmeleri, uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber hafta içi her gün Show TV ekranlarında aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; oruç tutmanın sağlık yönünden etkileri ele alınacak. Beslenme Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül oruç tutmak vücudunuzda hangi değişikliklere sebep oluyor, oruç tutarak kandaki ve karaciğerdeki yağlanmadan kurtulabilir miyiz, iftarda ve sahurda hangi besinlerden uzak durulmalı, bağırsaklar değişen beslenme düzenine hemen ayak uydurabilir mi sorularını yanıtlayacak. Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt ise kulak, burun, boğaz sağlığıyla ilgili önemli açıklamalar yapacak. Sürekli yaşanan burun tıkanıklığının sebeplerini, mevsimsel alerjinin koronavirüs bulaşma riskini artırıp artırmadığını, ağız ve burun gargarasının virüsten korunmadaki etkisini anlatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Türkiye'nin geleneksel lezzetlerinin, kültürel ve doğal güzelliklerinin keşfedildiği, insan hikayelerinin seyirciyle buluştuğu program "Sevcan'la Lezzet Yolunda" hafta içi her gün saat 13.00'te Show TV ekranlarında... Halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan'ın Türkiye'yi il il gezerek lezzetli tariflerinin peşine düştüğü, gittiği şehirlerin kültürel ve doğal güzelliklerini ziyaret ettiği, yöresel yemeklerin ve yöre insanının hikayelerini ekranlara taşıdığı programın bugünkü durağı Gaziantep. Sevcan Orhan, Gaziantep'in meşhur Bakırcılar Çarşısı'nda esnafla sohbet ederken bakır dövme sanatını tüm ayrıntılarıyla yerinde, ustalarından öğrenecek. Neredeyse milli çorbamız olarak kabul gören ezogelin çorbası, tarihçesi eşliğinde yöresinde pişirilirken, ciğer kavurma, akşam simidi ve ünü dünyaya yayılan künefenin hazırlanmasını da ekrandan paylaşarak izleyicilere iftar sofralarımız için benzersiz seçenekler sunacak. Zeugma Mozaik Müzesi, Atatürk Anı Müzesi ziyaretleri ile şehrin kültürel yanı tanıtılırken, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Gaziantep Hayvanat Bahçesi gezisi ile programa renk katarak tam bir Gaziantep turu yaptıracak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... Apartman yöneticisi Bilal Koçyiğit ve Fikri Usta yine çok ilginç ve çok tanıdık karakterlerle karşı karşıya! Bu sefer psikiyatr kliniğinde kapana kısılan ikiliyi hangi maceralar bekliyor? Tek niyetleri kapı otomatı için gerekli parayı alıp gitmek olan ikiliyi neler bekliyor? Borcu istemenin doğru zamanı var mıdır? Zorda kalan Cemil, taziye evinde borcunu istemeyi başarabilecek mi? Kendini doğru ifade etmek için çırpınan Cemil'i nasıl bir sınav bekliyor? Kudret, yıllardır unutamadığı okul aşkını görebilmek için pilav günü düzenliyor. Eski sınıf arkadaşlarının bir araya gelmesi, hayallerindeki gibi bir organizasyon olacak mı? Çocukluk anılarının kabusu Gıcık İsmail, halen ne kadar sinir bozucu olabilir? Cemil'in çeyiz alışverişi için abisinin dükkanını seçmesi ne kadar doğru bir karar? Hayallerindeki evi kurmaya çalışan genç çiftin karşısında zorlu yenge Naime var. Naime, gerçekten indirimleri ve kampanyalar ile çifte yardımcı oluyor mu?

        •  Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'
          23:15

          Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Edward Zwick'ın yaptığı, Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme" Salı gecesi Show TV'de! Eski amiri Binbaşı Susan Turner'ın (Cobie Smulders) vatana ihanetle suçlanması üzerine Reacher onun çok büyük bir hükümet komplosunun hedefinde olduğunu keşfeder. Jack Reacher, Turner ve gizemli bir dostun da yardımlarıyla, sırlarını korumada engel tanımayan bu çok güçlü örgütü açığa çıkarmak için her şeyi riske atar.

        •  Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'
          01:45

          Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)