Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarında yayınlanan "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı, ilham veren başarı öykülerini izleyiciyle buluştururken, gündemin önemli başlıklarını masaya yatırıyor. Ebru Akel, birbirinden özel konuklarıyla birlikte bugün başarı, disiplin ve istikrar kavramları üzerine konuşacak. Jülide Ateş, güzellik yarışmasından çıkıp haber spikeri olmasına kadar uzanan kariyer sürecini Ebru Akel'le paylaşırken, Aret Vartanyan ise gerçeklerle yüzleşmenin öneminden bahsedecek. Spor Eğitmeni Serhat Çakır, evde yapılabilecek egzersiz önerilerini uygulamalı olarak canlı yayında gösterecek.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber fiziksel ve ruhsal sağlığı korumak adına neler yapılabileceğini hafta içi her gün Show TV ekranlarında aktarmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Prof. Dr. Derya Uludüz, beyin ve zihin sağlığı için oruç tutarken dikkat edilmesi gerekenleri aktaracak. Uyku düzeni ile hastalık arasındaki ilişkiye dair bilgilendirecek olan Uludüz, ideal uyku kaç saat olmalı, 6 saatten az uyumak hangi hastalıklara yol açıyor gibi soruları yanıtlayacak. Gençlerde yaşanan konsantrasyon bozukluklarının sebeplerini ve alınması gereken önlemleri, pandemi sürecinin yol açtığı dikkat bozukluğuna karşı neler yapılması gerektiğini paylaşacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Türkiye'nin kültürel miraslarını ve tarihi hikayelerini keşfederken, yöresel lezzetleri ekranlara getiren program "Sevcan'la Lezzet Yolunda" hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Sevcan Orhan'ın bugünkü durağı, 6000 yıllık tarihe sahip, kültürel mirasın tam da orta yerinde olan şehrimiz Kayseri. Tarihi çok eskilere dayanan bir külliye olan Hunat Hatun Kültür Sanat Merkezi ziyaretinde ustalarından ebru ve çini sanatının inceliklerini öğrenecek olan Sevcan Orhan, Kayseri Çarşısı'nda şehrin altını olarak tabir edilen pastırmanın özelliklerine ve çeşitlerine dair tüm bilgileri aktaracak. Kayserili hanımlarla birlikte meşhur "pöç tandırı", "nevzine tatlısı", "İncesu usulü bamya çorbası" ve Kayseri'nin simgesi haline gelen "mantı" yapımını izleyiciyle paylaşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ramo 'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Şerif'in, Serdengeçtilerin asıl liderini bulmak için kurduğu plan işe yaradı ve Ramo, ifşa oldu. Ramo'yu bayıltıp alıkoyan Şerif, Serdengeçtilerin akıl hocası Tezer'i de öldürdü. Ramo'nun Serdengeçtilerin lideri olduğunu ve uzun bir süredir kendilerine oyun oynadığını öğrenen büyük patronlar, Ramo ve tüm ailesinin ölüm kararını verdi. Ramo ve ailesinin ölüm kararı alındıktan sonra Şerif, en seçkin adamlarını Ramo'nun evine göndererek büyük bir saldırı organize etti. Ramo'nun bütün ailesini katletmek isteyen büyük patronların adamları, yaptıkları baskında Serdengeçtileri ve Şahin'i öldürdü. Şahin'in kaybı üzerine bütün aile büyük bir acı yaşadı. Ramo'yu bulmak için Sibel ve tüm aile harekete geçerken Hasan ile Doğu, Ramo'yu bulabileceklerini düşündükleri iki ayrı mekana baskın düzenledi. Ramo'nun bir fabrikada tutulduğunu düşünen Doğu, gittiği mekanda tuzağa düştü. Doğu'yu bayıltıp, Ramo'nun arabasına bindiren Şerif, Doğu içindeyken arabayı havaya uçurdu.

        •  Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'
          00:15

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Zirilli'nin yaptığı, Steven Seagal, John Edward Lee, Byron Gibson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Tehlikeli Soygun" Cuma gecesi Show TV'de! İki Amerikalı göçmen Jack ve Sam, Güneydoğu Asya'da ihtiyaçlarından dolayı banka soymaya karar verirler. Farkında olmadan bir mafya babasının parasını da çalarlar ve çetenin intikam almak için en büyük hedefleri olurlar.

        •  Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)