Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          06:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          07:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; çocukluk arkadaşına iftira atan bir adamın yaşadığı pişmanlığa ve şoke edici itiraflarına tanıklık edeceksiniz. En yakın arkadaşıyla yaptığı trafik kazasından sorumluluk almamak için kaçan adam, arkadaşının hiç suçu yokken dört yılını cezaevinde geçirmesine sebep oluyor. Cezaevinde suçsuz yere yıllarını geçiren arkadaşının öfkesine şahit olurken, vicdanının sesini susturamayıp arkadaşından af dileyen bir adamın itirafı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", 18 Nisan Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Feryat 'Yerli Sinema'
          14:30

          Feryat 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Pazar günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        •  Tarkan Viking Kanı 'Yerli Sinema'
          16:15

          Tarkan Viking Kanı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Seher Şeniz, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Tarkan Viking Kanı" Pazar günü Show TV'de! Tarkan'ın Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın kızı Yonca Hatun'u Viking Kumandanı Toro ve Çin Prensesi Lotus'un elinden kurtarma çabaları işlenmektedir. "Tarkan Viking Kanı", 18 Nisan Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Eltilerin Savaşı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Eltilerin Savaşı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Eltilerin Savaşı" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olayların Selim ve Fatih'i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille ele alınıyor. İki elti arasındaki tatlı ve eğlenceli rekabetin, dillere pelesenk olacak replikler ve şarkılarla beyazperdeye yansıdığı film, sosyal medyanın günlük hayata kattığı renkleri de kahkaha dolu bir senaryoyla izleyiciye aktarıyor. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak bir film. "Eltilerin Savaşı", 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Eltilerin Savaşı 'Yerli Sinema'
          22:15

          Eltilerin Savaşı 'Yerli Sinema'

        •  Aşk Tutulması 'Yerli Sinema'
          01:30

          Aşk Tutulması 'Yerli Sinema'

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)