Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Azimli, çalışkan, hayal ettiği yaşam için mücadele eden insanların örnek olacak hikayelerinin anlatıldığı, birbirinden özel konuklarla beraber güzellikten kültür sanata pek çok konunun masaya yatırıldığı ve gündemin önemli başlıklarının konuşulduğu program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. "Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün, yaşadığı zorluklara rağmen pes etmeyen ve yaşamak için mücadelesini sürdürerek başka insanlara da yardım etmeye çalışan güçlü bir kadının hikayesi ekrana gelecek. Lokanta işletmecisi Ayşe Tükrükçü, zorluklarla mücadele ettiği yaşamını ve yardıma muhtaç insanlara yardım edebilmek için yaptığı girişimin hikayesini canlı yayında anlatacak. Astrolog Şenay Devi'nin haftalık burç yorumlarıyla renk katacağı programda spor eğitmeni Ulaş Besenk ekran başındaki izleyiciler için egzersiz önerileri paylaşacak. Programın uzman konuğu ise Psikolog Nagihan Kutlu.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Alanında uzman yüzlerce doktoru ağırlayan, sağlığa dair en doğru ve faydalı bilgilerle Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler"in bugün 100. bölümü. Dr. Ender Saraç'ın 100. bölümünde konuğu Acil Hekimi Ülkümen Rodoplu, en sık rastlanan ev kazalarını, bu kazalara yapılacak yanlış bir müdahalenin oluşturabileceği hayati riski ve evde ilk yardımın nasıl yapılacağını canlı yayında anlatacak. Programa canlı bağlantı ile katılacak olan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ise koronavirüste hasta ve ağır hasta sayılarının düşmemesi durumunda hangi yeni kısıtlamaların gelebileceği konusunda bilgiler aktaracak. Koronavirüsten korunmada "3 Dakika Uyarısı" yapan Prof. Dr. İlhan, bu uyarısının detaylarını paylaşacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Halk müziğinin sevilen ismi Sevcan Orhan'ın sunumuyla Show TV ekranlarına gelen "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bugünkü durağı Adana. Eşsiz yemekleri ve zengin kültürüyle köklü bir geçmişe sahip olan Adana'da Sevcan Orhan, şehrin simgelerinden Taş Köprü'nün hikayesini anlatırken, Seyhan Nehri turu, Kapalı Çarşı'daki esnaf sohbetleri ve seslendirdiği türkülerle ekran başındaki izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak. "Sevcan'la Lezzet Yolunda"da Adana'nın yöresel yemekleri yüksük çorbası, sıkma ve fellah köftesinin yanı sıra, Adana'ya özgü zırh kebabı ve bici bici tatlısı incelikleri de izleyici ile buluşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Amca'nın Çukur'da yaptığı değişimin ardından eski halinden eser kalmayan Cumali, içindeki ateşi bularak harekete geçti. Cumali Koçovalı'nın yeniden eski haline geri dönüşü büyük heyecan uyandırırdı. Celasun'un hiç aramaması üzerine şüphelenmeye başlayan Karaca ise Celasun'a ait bir ipucunun peşine düştü. Amca'nın adamlarından birinde Celasun'un tespihini gören Karaca, adamı köşeye sıkıştırınca korkunç gerçeği öğrendi. Celasun'un mezarını bulan ve öldüğünü kendi gözleriyle gören Karaca, Amca'dan hesap sormak için harekete geçti. Amca'yı takibe aldığında ise ikinci bir şok yaşadı. Amca ile Kulkan'ı konuşurken gören Karaca, Amca'nın gerçek yüzünü fark etti. Tüm bu yaşananlardan sonra Koçovalı evinde Karaca ile Amca arasında büyük bir yüzleşme yaşandı. Karaca, Amca'dan hesap sorarken ikili arasında kavga başladı. Amca, Karaca'yı kendi elleriyle öldürdü ve izleyenleri acımasız yüzüyle bir kez daha şoke etti. Akın'ın eşi Yasmin'in, Amca'nın Karaca'yı öldürdüğü anlara şahit olması ise dikkat çekti.

        •  Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film'
          00:15

          Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'ın yaptığı, Jeremy London, Stefanie Von Pfetten, Scott Hylands gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Fırtına Tanrısı" Pazartesi gecesi Show TV'de! Birkaç arkeolog, eski Sümerlere ait Ba'al ismindeki fırtına tanrısına ait 4 madalyonun peşine düşerler. Bu madalyonlar mevsimleri temsil etmektedir. Ba'al'ın güçleri, babası tarafından elinden alınıp bu madalyonlara gizlenmiştir.

        •  Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)