Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Kadınların istediğinde her şeyi başarabileceğini gösteren program "Ebru Akel'le Kadın İsterse", mücadelesiyle ilham veren insanların hikayelerini hafta içi her gün Show TV ekranlarında seyirciyle buluşturuyor. Sanattan spora yaşama dair her şeyin konuşulduğu programda başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, Spor Spikeri, Sunucu ve Basketbolcu Şükran Albayrak ile Aile Terapisti, Yazar Serhat Yabancı. Sıfırdan başladığı hayatta kendi mucizesini yaratan Gürsel Altınöz'ün hikayesi de Ebru Akel'le Kadın İsterse'de ekranlara gelecek. "Kahkeci Gül Abla" olarak tanınan Gürsel Altınöz, kızıyla birlikte İstanbul'a gelerek nasıl sıfırdan bir hayata başladığını anlatacak. Tatlı kurabiye olarak bilinen kahke işine girerek mucizeler yaratan Altınöz'ün hikayesi, dinleyen herkese umut olacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte sağlığınız için en faydalı bilgileri hafta içi her gün Show TV ekranlarından aktarmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Beslenme Uzmanı Dilara Koçak sağlığınızı korumak ve hastalıklardan korunmak için beslenmenin önemi hakkında bilgilendirecek. Kolesterol ve şekeri önlemenin en basit ve en etkili yollarını anlatırken, bel ya da karın yağlarından kurtulmak için sağlıklı besin önerilerini canlı yayında paylaşacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin izleyiciyi her gün bir başka şehre götüren programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bugünkü durağı İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan Aksaray. Halk müziğinin sevilen ismi Sevcan Orhan'ın neşeli, samimi ve türkülerle renklenmiş sunumuyla ekrana gelen "Sevcan'la Lezzet Yolunda"da bugün Aksaray'ın tarihi miraslarından Ulu Camii ve Zinciriye Medresesi'ni geziyor, Aksaray'ın yöresel yemeklerini öğreniyoruz. Aksaraylılar'la birlikte çömlekte Aksaray tava, etli ekmek, bıçak arası, sini tatlısı ve tandır ekmeği yapımına katılan Sevcan Orhan hem birbirinden leziz bu yemeklerin tarifini veriyor hem de yöre insanlarıyla kahkaha dolu sohbetler gerçekleştiriyor.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Salı akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir.

        •  Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'
          22:15

          Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Akasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Salı akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu da zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor.

        •  Amansız Takip 'Yabancı Film'
          00:00

          Amansız Takip 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Luis Prieto'nun yaptığı, Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn, Lew Temple gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Amansız Takip" Salı gecesi Show TV'de! Karla Mcoy (Halle Berry), oğlu Frankie ile keyifli zaman geçirmek amacıyla onu parka getirir. Sürekli birbirleriyle iletişim kuran ikili bir anda çocuğun ortadan kaybolmasıyla annesi için gerilimli dakikalar başlayacaktır. Telaşlı anne oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır...

        •  Amansız Takip 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Amansız Takip 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)