Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirmek için pes etmeden mücadelesini sürdüren kadınların, hayatın içinden ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluşturan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün gazeteci Aslı Şafak, kariyer hayatını ve savaş muhabirliğinden gelen başarı öyküsünü anlatacak. Başarılı sunucu Ebru Akel, konukları Aslı Şafak ve Uğur Batı ile hayata sil baştan başlamak üzerine konuşacak. Yazar Uğur Batı, ebeveynlerin mesleklerinin, çocuklarının meslek seçimindeki etkisini ve dijitalleşen dünyada nasıl daha yaratıcı olunabileceğine dair çarpıcı bilgiler paylaşacak. Sanattan spora yaşama dair her şeyin masaya yatırıldığı programda Ebru Akel, ekran başındaki izleyiciler için kombin önerileri aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", sağlığa dair en doğru bilgileri ve en güncel gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün programa canlı bağlantı ile katılacak olan Prof. Dr. İsmail Cinel, koronavirüs hakkında çok önemli açıklamalar yapacak. Türkiye'de Çin aşısı yaptıran 15 milyon kişiden toplam kaç kişinin koronavirüse yakalandığını, yerli aşısının faz-2 denemelerinde görülen yan etkileri anlatacak. Prof. Dr. Murat Köse ise diyabetin en belirgin özelliklerini açıklarken, beslenme alışkanlıklarını değiştirerek diyabet tedavi edilebilir mi sorusunu yanıtlayacak. Gizli şeker ve açlık şekeri hakkında da bilgilendirecek.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin ilgiyle izlenen gezi ve lezzet programı 'Sevcan'la Lezzet Yolunda' bugün, yüz ölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük şehri Konya'da. Halk müziğinin sevilen ismi Sevcan Orhan, Konya'da Hz. Mevlana Türbesi ve tarihte bilinen ilk aşçı türbesi olan Ateşbaz-ı Veli Türbesi'ni ziyaret edecek. Konya'nın geleneksel tahta kaşık sanatının inceliklerini ustasından öğrenirken, izleyicilere Mevlevihanelerin minyatürlerinin sergilendiği Konya Panorama Müzesi'nde de mini bir tur yaptıracak. Ünlü türkücü, Konya denildiğinde akla ilk gelen lezzetlerden etli ekmek yapımının yanı sıra bamya çorbası, düğün pilavı ve tandırda ekmek salmasını da Konyalı kadınlarla bir araya gelerek seslendirdiği türküler eşliğinde pişirecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film'
          00:15

          Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Joseph Baker ve Tom Large'ın üstlendikleri, Richard J. Danum, Gillian Macgregor, Paul Brannigan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yaşamın Ötesinde" Çarşamba gecesi Show TV'de! İnsan nüfusu, dünya dışından gelen bir saldırı sonucu yok edilmiştir. Hayatta kalmaya çalışan Cole ve Maya çifti, dünyaya yaklaşmakta olan asteroid tehdidinden kurtulmaya çalışırken bu zor süreçte ilişkilerini de sorgulamaktadırlar.

        •  Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)