Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarının sevilen programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hayatın içinden ilham veren öyküleri izleyiciyle buluştururken, gündemin önemli başlıklarını masaya yatırıyor. Oyuncu Sedef Şahin, kariyerine ve özel yaşamına dair dikkat çeken konuları Ebru Akel'e anlatırken YouTuber, Yazar Başak Kablan alışkanlıklarımız, travma atlatma yolları, kişisel gelişim ve alışkanlıklarımızı yönetme konuları üzerine konuşacak. Kadına şiddete karşı önemli bir noktaya dikkat çeken Ebru Akel'le Kadın İsterse'de, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Gülpınar Adir ise KADES uygulaması hakkında merak edilenleri paylaşacak. Gürcü ezgilerini Türk ezgileri ile birleştiren, üç kız kardeş Yudum Şahin, Damla Şahin ve Tamara Şahin'in oluşturduğu müzik grubu SAMİDA ekran başındaki izleyicilere müzik keyfi yaşatacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair merak edilen soruları, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Prof. Dr. Şenol Civelek vertigo hastalığı hakkında bilgilendirecek. Vertigonun sebeplerini açıklarken, vertigo tedavisindeki son gelişmeleri ve etkili tedavi yöntemlerini paylaşacak. Sağlıklı Yaşam Uzmanı Gül Kaynak ise sabahları yorgun ve mutsuz uyananlar için beslenme önerileri ile vücudu zararlı maddelerden temizleyen doğal detoks yöntemlerini anlatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Yurdumuzun dört bir yanını gezerek geleneksel lezzetleri ve kültürel mirasları izleyiciyle buluşturan "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bugünkü durağı Nevşehir. Sevilen sanatçı Sevcan Orhan, Kızılırmak'ın ikiye böldüğü Avanos'ta şehrin ustalarından çömlek yapımının inceliklerini öğrenirken, Kapadokya turuyla da ekran başındaki izleyicileri keyif dolu bir yolculuğa çıkaracak. Misafirperver Nevşehirli kadınlarla bir araya gelen Sevcan Orhan, yörenin meşhur yemeklerinden kabak çekirdekli erişte, testide bulgur çorbası, gerdan kebabı, zerdali ve aside tatlılarının yapımlarını da paylaşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          İşlediği tüm suçları İskender'e yüklemeye çalışan Çelebi'nin önüne sürpriz engeller çıkarken, hapisten çıkma umutları da tükenir. Rüya, Çiçek'e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarmak için kolları sıvarken Çiçek, İskender'i Bülent cinayetinden kurtarmak için, hayatını alt üst edecek riskli bir karar verir. Rüya'nın İzmir'e gitme kararı sonrası, Ömer Rüya'yı kaybetme korkusunu ilk kez bu kadar derinden yaşar ve onu kaybetmemek için gözünü karartır. Umudunu yitirmiş Çelebi, Cemre ve Ozan için kötü bir son hazırlarken, kendisinin de son durağa geldiğini anlamıştır.

        •  Hayalet Dayı 'Türk Filmi'
          00:15

          Hayalet Dayı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun yaptığı, Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Ülkü Duru, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Karabacak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Hayalet Dayı" Perşembe gecesi Show TV'de! Aşırı ucuz, mobilyalı, köhne bir konak bulan Ozan (Ozan Özcan) ve Caner'in (Caner Özyurtlu) bu durumla ilgili mutlulukları sadece bir gece sürer. İki kişi girdikleri evde üç kişi olarak kahvaltıya oturan gençler, daha önce benzerini görmedikleri bir 'dayı' ile tanışırlar. Bu olağanüstü durum karşısında ilk başta dehşete düşen iki arkadaş, kısa bir zaman sonra evin asıl sahibi olan "Hayalet Dayı" ile kanka olurlar. Türlü türlü huyları olsa da oldukça sevgi dolu olan bu dayıya alışan Ozan ile Caner, kısa zaman sonra kendilerini "Hayalet Dayı"nın derdine çare aramaya adar ve onu huzura kavuşturmak için kolları sıvarlar.

        •  Hayalet Dayı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Hayalet Dayı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)