Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa" her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. "Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusuna cevap arayanlar, geçmişlerinde pişmanlıklar yaşayanlar bu programda bir şans daha istiyor. Bir Şansım Olsa'da bugün, boşandıktan sonra evliliğinin değerini anlayan ve birçok kez aldattığı eşine geri dönmek isteyen Yavuz Bey'in, son bir şans daha istemesine tanıklık edeceksiniz. Rüya gibi başlayan aşklarının sadakatsizlik yüzünden nasıl bittiğini dinlerken, birçok kez aldatılmış bir kadının yaşadıklarına şahit olacaksınız. Mine Hanım'ın bir şans daha isteyen eski eşine vereceği cevap ise şimdiden büyük bir merak konusu.

        •  Beyoğku Güzeli 'Türk Filmi'
          14:30

          Beyoğku Güzeli 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Cumartesi günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu Güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar.

        •  Tarkan Altın Madalyon 'Türk Filmi'
          16:15

          Tarkan Altın Madalyon 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Birsen Ayda ve Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tarkan Altın Madalyon" Cumartesi günü Show TV'de! Tarkan Altın Madalyon, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Altın Madalyon isimli çizgi romandan uyarlanan 1972 yapımı fantastik Türk filmi. Mehmet Aslan tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın çizdiği filmle aynı addaki çizgi roman ile farklı konuları işlemektedir. Tarkan serisinin dördüncü filmi olan bu filmde ilk üç film ve devam filminde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Ramazanın gelmesiyle büyük bir heyecan yaşayan Yıldız, hazırlıklar için kolları sıvadı. Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında olan anlaşmazlığı bitirip, küsleri barıştırmak isteyen Yıldız'ın hazırlığıyla büyük bir iftar sofrası kuruldu. Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailelerinin bir araya geldiği büyük iftar sofrası keyif dolu anlara sahne olurken, düzenlenen Ramazan eğlenceleri ekran başındaki izleyicileri de çok sevilen geleneksel Ramazan günlerine götürdü. Yüzleri güldüren anlardan sonra finalde Kuzey ile Yıldız uyurken evlerine giren gizemli adam ise herkesi şoke etti. Güney bebeği beşiğinden alan adamın kim olduğu ve neden böyle bir hamle yaptığı büyük bir merak konusu oldu.

        •  Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'
          00:15

          Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley, Kenneth Branagh gibi usta isimlerin yer aldığı 2014 yapımı "Jack Ryan: Gölge Ajan", Cumartesi gecesi Show TV'de! Jack Ryan: Gölge Ajan, yazar Tom Clancy'nin en ünlü karakterlerinden Jack Ryan'ın yeni macerasını anlatıyor. Yeni CIA ajanı Ryan'ın (Chris Pine), hiçbir şeyden habersiz nişanlısı (Keira Knightly), onu bir gölge gibi takip eden hükümet ajanı (Kevin Costner) ve Rus asıllı acımasız suçlu (Kenneth Branagh) arasında kalmasıyla heyecan doruğa ulaşır. Afganistan'da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan uzak sakin bir hayat sürmeye başlamıştır. Wall Street'te bir Rus milyarder için mali danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur. Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır.

        •  Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'
          02:15

          Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda  (Tekrar)
          04:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)