Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          İkinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program "Bir Şansım Olsa"da, gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları seslerini duyuruyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program her hafta sonu Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün, ailesinin baskılarından ve beklentilerinden kaçan, evlendiği eski eşleri ile çocukları tarafından maddi ve manevi olarak zarara uğratılan bir adamın yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. İsmet Bey'in zorluklarla geçen hayatı, ekran başındaki izleyicileri de derinden etkileyecek. İlk evliliği hüsranla sonuçlanan ve bu evliliğinden olan çocukları tarafından büyük maddi zararlara uğratılan İsmet Bey, ikinci evliliğinde aralarında olan 20 yaş farka rağmen aşkın ne olduğunu anlıyor ancak kayınvalidesinin manipülasyonları ve istekleri sonucunda aşkı bulduğu ikinci evliliğine de son vermek zorunda kalıyor. İsmet Bey'in hikayesine şahit olurken, aile içindeki ilişkilerin önemi sorgulanacak. "Bir Şansım Olsa", 25 Nisan Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Senede Bir Gün 'Yerli Sinema'
          14:30

          Senede Bir Gün 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Senede Bir Gün" Pazar günü Show TV'de! Emin, Hilmi Efendi'nin çiftliğinde kahyalık yapan öksüz ve yetim bir gençtir. Hilme Bey'in kızı Nazlı ile birlikte büyüyen Emin, birbirlerine aşıktır. İşgal edilmiş topraklarda yaşayan çift senede bir kez buluşabilmektedir. Her sene aynı gün ve aynı saatte bir çay bahçesinde buluşan Emin ve Nazlı evlenmeye karar verir. Fakat Kirli Çorbacı olarak anılan genç bir adam Nazlı'ya aşıktır ve onları ayırmaya kararlıdır. Emin, sevdiği kadınla arasına girmeye çalışan Çorbacı yüzünden hapishaneye düşer. Nazlı, uzun süredir hapishanedeki Emin'den haber alamaz ve ailesinin isteği üzerine doktor Fuat ile evlenmeyi kabul eder. Fakat Emin ve Nazlı'nın yolları tekrar kesişecektir. "Senede Bir Gün", 25 Nisan Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Canım Kardeşim 'Yerli Sinema'
          16:15

          Canım Kardeşim 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır. Ertem Eğilmez'in Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral, Metin Akpınar, Adile Naşit, Kemal Sunal gibi sinemamızın değerli oyuncularını yanına alarak kotardığı filmi Türk sinemasının en içten eserlerinden biri olarak anılıyor. "Canım Kardeşim", 25 Nisan Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yol Arkadaşım 'Yerli Sinema'
          20:00

          Yol Arkadaşım 'Yerli Sinema'

          Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar. Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor.

        •  Yol Arkadaşım 'Yerli Sinema'
          22:45

          Yol Arkadaşım 'Yerli Sinema'

        •  Şehrin Adamı 'Yabancı Sinema'
          01:15

          Şehrin Adamı 'Yabancı Sinema'

        •  Şehrin Adamı 'Yabancı Sinema'
          03:00

          Şehrin Adamı 'Yabancı Sinema'

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda