Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Mücadelesiyle ilham veren insanların hikayelerini seyirciyle buluşturan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" birbirinden özel konukları ve dopdolu içeriği ile hafta içi her gün Show TV'de. Sanattan spora, yaşama dair her şeyin konuşulduğu programda başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, motosiklet sporcusu İlayda Yağmur Yılmaz ile yazar Hande Ertekin oluyor. İlayda Yağmur Yılmaz, motosiklet tutkusunu ve motosiklet sporunun hayatındaki yerini anlatırken, kanser hastası ablasının da motosiklet tutkusuyla nasıl hayata yeniden bağlandığını canlı yayında paylaşacak. Spor eğitmeni Neval Gördük ise Ramazan'da sırt, bel, baş ağrıları için yapılabilecek egzersiz önerileri aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair tüm merak edilen konuları alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında anlatmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu vücutta pıhtı atması nedir, pıhtı atması nasıl anlaşılır, önlenebilir mi ve pıhtı attığı an ne yapılması gerekir, koronavirüsü hafif geçirenlerin hastalığın ardından felç olma riski var mı sorularını yanıtlayacak. Programa canlı bağlanacak olan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ise İngiltere'nin ardından Hindistan ve Güney Afrika mutantları hakkında önemli açıklamalarda bulunacak. Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede gelecek planlarını canlı yayında anlatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Yurdumuzun dört bir köşesindeki lezzetleri, gezilip görülecek yerleri, gelenek görenekleri hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturan "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün Balıkesir'de. Balıkesir'in misafirperver kadınlarının keyifli sohbetleri ve Sevcan Orhan'ın türküleriyle renk katacağı bölümde, bölgenin özel yemekleri kertil güveci, sereyli tatlısı, üçgen böreği, akıtma ve helva yapımını öğreneceğiz. Sevcan Orhan, yörenin kadınlarından el işi sanatının inceliklerini, ustasından geleneksel pabuç yapımını izleyiciye aktaracak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Salı akşamı Show TV'de. Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır.

        •  Salako 'Türk Filmi'
          22:15

          Salako 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Salı akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanın gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamido'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar.

        •  Bas Gaza 'Yabancı Film'
          00:15

          Bas Gaza 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Antonio Negret'ın yaptığı, Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana De Armas gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Bas Gaza", Salı gecesi Show TV'de! Araba soygunlarıyla Avrupa'nın suç dünyasında isimlerini duyuran Andrew ve Garrett Foster kardeşler, Fransa'da Bugatti'sini çaldıkları mafya babası Jacomo Morier'i çok öfkelendirirler. Morier, rakibi Max Klemp'in Ferrari 250 GTO'sunu çalarlarsa Foster kardeşlerin hayatlarını bağışlayacağını söyler. Önlerinde sadece 1 haftaları vardır. Foster kardeşler, Stephanie'nin de içinde bulunduğu bir ekip oluşturarak bu işi başarmaya çalışacaklardır.

        •  Bas Gaza 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Bas Gaza 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)