Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen güçlü kadınların hikayeleri, hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programında izleyiciyle buluşuyor. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, Show TV'nin ilgiyle takip edilen, ikinci bir şans isteyenlere kapılarını açan programı Bir Şansım Olsa'nın sunucusu ünlü oyuncu Ayşegül Günay ile Avukat Suzan Yuşan olacak. Avukat Suzan Yuşan, şiddet gören kadınları hem hukuksal olarak bilinçlendiren hem de savunma sanatı eğitimi veren projesini canlı yayında anlatacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair en güncel bilgileri, bedensel ve ruhsal sağlığı korumak için en doğru önerileri alanında uzman doktorlarla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Yakut pandemi döneminde hamilelikle ilgili merak edilen konuları canlı yayında anlatacak. Hamileler koronavirüs aşısı olabilir mi, hamilelerde aşının yan etkisi gözlendi mi, koronavirüslü hamilelerin tedavisi nasıl sağlanıyor gibi soruları yanıtlayacak. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökay Görmeli ise hangi tür ağrılarda vakit kaybetmeden doktora gitmemiz gerektiğini anlatırken, en sık rastlanan baş, omuz, diz, bel, ve ayak ağrıları için evde yapılabilecek basit hareket önerileri paylaşacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Sevcan Orhan, Show TV ekranlarında hafta içi her gün yurdumuzun eşsiz güzelliklerini ve lezzetlerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün Ankara'nın en büyük ilçelerinden, eskiden "Kaya Doruğu" olarak da bilinen Beypazarı'nda. Suluhan'da muhtar heyetiyle çiftetelli oynayarak ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak olan Sevcan Orhan, yöresel enstrüman Tarcüş eşliğinde söylenen türkülerle kulakların pasını silecek. Odun ateşinde pişen meşhur Beypazarı Kurusu ile Beypazarı güveci ve uruş kapamanın tariflerini de sizlere sunacak. Tarlasından havuç toplayan ve çarşı esnafından pazarlığın tüyolarını öğrenen Sevcan Orhan, unutulmaya yüz tutan geleneklerimizden olan ıhlamur sanatının inceliklerini de ustasından öğrenecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi'ne bomba gibi düşer. Cemre, Çelebi'nin ölümüne ikna olduktan sonra rahat bir nefes alırken, Çiçek'in şüpheleri herkesin aklını karıştıracaktır. Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır. Çelebi'nin kötücül soluğunun kesilmesinin ardından, Yedikule Mahallesi'nin çehresi tamamen değişmeye başlar.

        •  Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'
          00:15

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Zirilli'nin yaptığı, Steven Seagal, John Edward Lee, Byron Gibson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Tehlikeli Soygun" Perşembe gecesi Show TV'de! İki Amerikalı göçmen Jack ve Sam, Güneydoğu Asya'da ihtiyaçlarından dolayı banka soymaya karar verirler. Farkında olmadan bir mafya babasının parasını da çalarlar ve çetenin intikam almak için en büyük hedefleri olurlar.

        •  Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'
          02:00

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)