Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa", her hafta sonu gerçek yaşanmış bir hikayeyi seyirciyle buluşturuyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği programda bugün, ağabeyi yerine koyduğu en yakın arkadaşının ölümünden kendisini sorumlu tutan, suçluluk hisseden bir adamın çarpıcı itiraflarına ve ölen arkadaşının eşinden af dilemesine tanıklık edeceksiniz. Ölen arkadaşının eşi Ebru Hanım'a yaptığı vefasızlık yüzünden vicdan azabı çeken Adem Bey'in itirafı herkesi şoke edecek. Adem Bey, Ebru Hanım'dan Bir Şansım Olsa'da af dileyecek. İş kazasında eşini kaybeden ve hayatı altüst olan bir kadının çektiği zorlukları dinlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Emine 'Türk Filmi'
          14:30

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Japon İşi  'Türk Filmi'
          16:15

          Japon İşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Cumartesi günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Bebeğinin kaçırıldığını düşünen Yıldız büyük bir korku yaşarken, Güney bebeği beşiğinden kızların aldığı ortaya çıktı. Güney'in kırkı için organizasyon düzenleyen Nahide, büyük bir titizlikle hazırlıklara başladı. Güney bebek için herkesi evde toplayan Nahide'nin verdiği küçük parti herkese keyif dolu anlar yaşattı. Bebeği için endişelenen Yıldız ise Kuzey'i de ikna ederek kursa gitmeye karar verdi. Kursa yazılan ikili, burada aslında bebek bakmayı bilmediklerini öğrendi. Kuzey, bebek bakma konusunda kendi bildiklerini anlatmaya çalışırken, çiftin kurs macerası yüzleri güldürdü. Kuzey ile Yıldız için her şey yolunda giderken Gökçe ve Mine, kardeşleri Güney ile dışarı çıkınca Yıldız'ın büyük korkusu gerçek oldu. Güney bebek ile sahilde oturan Mine, yanlarına gelen bir kadınla sohbet etmeye başladı. Güney'i kadına emanet edip su almaya giden Mine, döndüğünde büyük bir şok yaşadı. Güney, Leyla isminde bir kadın tarafından kaçırıldı. Polisler, akli dengesi yerinde olmayan kadının peşine düşerken finalde Güney, Leyla'nın ellerinden kayarak nehre düştü. Herkesi şoke eden olayın ardından Güney bebeğe ne olacağı büyük bir merak konusu oldu.

        •  Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'
          00:15

          Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mike Binder'ın yaptığı, Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen, Keri Russell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2005 yapımı "Öfkeli Aşıklar" Cumartesi gecesi Show TV'de! Kocası tarafından terk edilmiş olan Terry, banliyöde yaşayıp, dik başlı 4 kızı ile baş etmeye çalışmaktadır. Bu zorlu hayat karşısında kendisini içkiye veren Terry, yan komşusu eski beyzbol yıldızı Danny ile arkadaş olur ve aralarında kimi zaman güldüren kimi zaman ise hüzünlendiren romantik bir hikaye başlar.

        •  Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'
          02:30

          Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda  (Tekrar)
          04:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)