Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Son Hıçkırık 'Yerli Sinema'
          14:30

          Son Hıçkırık 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Pazar günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır. "Son Hıçkırık", 2 Mayıs Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Ne Olacak Şimdi 'Yerli Sinema'
          16:15

          Ne Olacak Şimdi 'Yerli Sinema'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aile Arasında 'Yerli Sinema'
          20:00

          Aile Arasında 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Deniz Hamzaoğlu, Su Kutlu, Devin Özgün Çınar, Ayta Sözeri, Ünal Yeter, Arif Erkin gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Aile Arasında", Pazar akşamı Show TV'de! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikâh, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir? Muhteşem kadrosu, hız kesmeyen mizahıyla film, izleyiciye akıllardan çıkmayacak bir komedi vaat ediyor. "Aile Arasında", 2 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Aile Arasında 'Yerli Sinema'
          22:45

          Aile Arasında 'Yerli Sinema'

        •  B Planı 'Yabancı Sinema'
          01:30

          B Planı 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Greg Yaitanes'ın üstlendiği, Diane Keaton, Frank Pellegrino, Paul Sorvino, Anthony Desando gibi usta oyuncuların yer aldığı 2001 yapımı "B Planı" Pazar gecesi Show TV'de! Fran Malono'nin (Diane Keaton) kocası, gangster kardeşine olan borcu yüzünden öldürülür. Kocasının borcunu ödemek için kiralık katil olarak çalışmayı kabul eden Fran, hayatı boyunca hiç kimseyi öldürmemiştir. Dahice bir plan ile kurbanlarını bayıltıp Florida'daki bir yazlığa taşır. Kaçırdıklarından birinin ona aşık olması işleri olduğundan daha karışık bir hale sokacaktır "B Planı", 2 Mayıs Pazar gecesi saat 01.30'da Show TV'de!

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)