Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Kadınların istediğinde her şeyi başarabileceğini gösteren program "Ebru Akel'le Kadın İsterse", mücadelesiyle ilham veren insanların hikayelerini hafta içi her gün Show TV ekranlarında seyirciyle buluşturuyor. Sanat, moda, güzellik, spor gibi yaşama dair pek çok konunun masaya yatırıldığı programda sevilen sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek olan Demet Işıl Yılmaz ile Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak olacak. 31 yaşında kansere yakalanan Demet Işıl Yılmaz, hastalıkla mücadele sürecini, kanserle olan savaşı kazanmasının ardından hayatında değişen şeyleri canlı yayında anlatacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen, ülkemizin kültürel mekanlarını, lezzetlerini ve hikayelerini izleyicileriyle paylaşan programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün tarihiyle ve mutfağıyla öne çıkan şehrimiz Eskişehir'de. Odunpazarı'nda, yörenin meşhur madenlerinden lüle taşı ile yapılan el sanatını zanaatkârından öğrenen sevilen ses sanatçısı Sevcan Orhan, ''Dünyanın Merkezi'' olarak tescillenen ve Nasreddin Hoca'nın doğum yeri olan Sivrihisar'ı gezecek ve Eskişehir'in tarihi sokaklarında keşfe çıkacak. Porsuk Çayı'nda gondolla dolaşacak olan Sevcan Orhan, Eskişehir'in huzurlu atmosferini ekrana taşıyacak. Yöre kadınlarının keyifli sohbeti eşliğinde söylenen türkülerle renklenen programda Balaban kebabının hikayesi ile kelem dolması, höşmerim, ciğer kavurması ve yemeden dönülmemesi gereken çiböreğin yapımı izleyicilerle buluşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde  'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Salı akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.

        •  Çöpçüler Kralı  'Türk Filmi'
          22:15

          Çöpçüler Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Salı akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.

        •  Adam ve Çocuk 'Türk Filmi'
          00:15

          Adam ve Çocuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı, Sarp Levendoğlu, Açelya Devrim Yılhan, Fatih Al, Kübra Süzgün gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Adam ve Çocuk" Salı gecesi Show TV'de! Adaletten kaçan bir suçlu ve rehin almak zorunda kaldığı çocuk arasında doğan sıra dışı bir arkadaşlığın öyküsü.

        •  Adam ve Çocuk 'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:00

          Adam ve Çocuk 'Türk Filmi' (Tekrar)