Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Başarılı sunucu Ebru Akel, hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, pes etmeyen ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen kadınları hafta içi her gün Show TV ekranlarında ağırlamaya devam ediyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün, kadınların severek takip ettiği ünlü yemekçi Sahrap Soysal, kimya bölümü okuduktan sonra bir restoran sahibi ve yemekçi olarak devam ettiği kariyer yaşamına dair tüm merak edilenleri Ebru Akel ile paylaşacak. Kendisine neden 'aşçı' değil de 'yemekçi' denilmesini tercih ettiğini de canlı yayında açıklayacak. Yazar Aret Vartanyan, yaşam enerjisi üzerine bilgiler aktarırken, insanın sevdiği işi yapmasının avantajlarını anlatacak. Spordan beslenmeye, sanattan modaya kadar birçok konunun konuşulacağı programa, Ebru Akel'in çıkacağı sürpriz alışverişte yaşanacaklar renk katacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV ekranlarında hafta içi her gün sağlıklı bir yaşama dair en doğru ve güncel bilgiler aktarılmaya devam ediyor. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler"de bugün Prof. Dr. Gökhan Gürel, alzheimer, parkinson, felç ve demans gibi nörolojik hastalıklar hakkında bilgilendirirken, pandemi döneminde nörolojik rahatsızlığı olanların evde bakımında nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaşacak. Programa canlı bağlanacak olan Prof. Dr. İsmail Balık ise günlük vaka sayılarının düşmesinin altında yatan sebepleri değerlendirirken, aşıda en etkili sonucu almak için kimlerin, nelere dikkat etmesini gerektiğini anlatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV ekranlarında hafta içi her gün farklı bir şehrimizin tarihinin ve lezzetlerinin kapısını aralayan "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün porseleni, çinisi ve el sanatlarıyla dünyaya nam salan Kütahya'da. Çan Kulesi'nden dönüştürülen meşhur Saat Kulesi ve Ulu Cami gezisiyle Kütahya turuna başlayan sevilen sanatçı Sevcan Orhan, 21 farklı el sanatçısının eserlerinin sergilendiği Germiyan Konağı'nda nakış sanatının inceliklerini öğrenirken, Türkiye'nin ilk Çini Müzesi'ni izleyicileri için gezecek. Ustalarından çini yapımını izleyerek bu sanatı uygulamalı olarak deneyimleyecek. Çarşı gezisinde Ramazan ayının vazgeçilmez tatlısı, Kütahya'ya özgü paşa helvasına dair bilgiler alan sevilen sunucu yöre lezzetlerinden hamur aşı yapımını da ekranlara taşıyacak. Kütahya'nın leziz yemekleri sıkıcık çorbası, dolamber böreği, Kütahya muhallebisi ve kaz tiridi, Sevcan Orhan'ın seslendirdiği türküler eşliğinde sunulacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Beyaz Melek 'Türk Filmi'
          00:30

          Beyaz Melek 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, Yıldız Kenter, Arif Erkin, Nejat Uygur, Cihat Tamer, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Akkaya gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Beyaz Melek" Çarşamba gecesi Show TV'de! "SEVGİ, İNSANOĞLUNUN ASLA YARINA ERTELENMEYECEK EN BÜYÜK VE EN GÖRKEMLİ EYLEMİDİR" Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat, Ahmet'i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet'in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. El birliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır'daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

        •  Beyaz Melek 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:30

          Beyaz Melek 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)