Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV'nin sevilen programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" azimli ve cesur insanların ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Uzman konukların da yer aldığı programda modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şey yer alıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün şarkıcı Yeliz, özel yaşamına ve müzik kariyerine dair çarpıcı bilgileri Ebru Akel ile paylaşacak. Yazar Murat Gülen ise gerçek dostluk nedir, endişelerimizin temeli tembelliklerimiz midir, herkesin peşinde koştuğu huzur nerede gibi her insanın yaşamında cevabını aradığı soruları canlı yayında yanıtlayacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV ekranlarında alanında uzman doktorları ağırlayan program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", sağlığa dair en doğru ve faydalı bilgileri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu, koronavirüs ile mevsim alerjisi arasındaki benzerlik ve farklılıkları, sürekli alerjik nezlesi olan kişilerin alması gereken önlemleri anlatırken, orta kulak iltihabı nedir, neden olur ve hangi hastalıklara yol açar sorularını yanıtlayacak. Doç. Dr. Murat Köse ise spor ve diyete rağmen bir türlü kilo verilememesinin sebeplerini izleyicilerle paylaşacak. Kalp ve bağırsakların neden yağlandığını, bu yağlanmanın önüne geçmek için alınacak basit ama etkili önlemleri aktaracak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin her gün yurdumuzun farklı bir ilini gezerek tanıtan lezzet ve seyahat programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün, Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'da. Ünlü ses sanatçısı Sevcan Orhan'ın sunumuyla ekrana gelen programda bugün, yöre insanlarının hayat hikayeleri ile hem neşe dolu hem de duygu dolu anlar ekranlara taşınacak. Antalya'ya seyahat eden herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerini ekran başındaki izleyiciler ile buluşturacak olan Sevcan Orhan, el sanatlarımızdan hasır örme sanatının inceliklerini de öğrenecek. Sevcan Orhan'ın birbirinden güzel türküler eşliğinde renklendireceği programda Antalya'ya özgü yemekler serpme böreği, kabak döşeme, turunç reçeli, karadutlu kuru cacık ve Akdeniz'in meşhur deniz lezzetlerinden tarator soslu grida yapımı da izleyicilerle buluşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          İntihara teşebbüs eden Çelebi'nin, kaldırıldığı hastanede öldüğü söylendi. Çelebi'nin ölüm haberi başta Cemre olmak üzere herkese rahat bir nefes aldırırken, ortaya çıkan gerçek ekran başındaki izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. Çelebi'nin aslında hala hayatta olduğu, annesi Hülya'nın planı sayesinde kaçırıldığı öğrenildi. Hastanede Çelebi'ye ilaç vererek kalbinin durmasını sağlayan Hülya, onu ölü göstererek hastaneden çıkarmayı başardı ve Çelebi'yi yurt dışına kaçırmak için hareke geçti. Annesinin kaçması için ayarladığı tekneye binen Çelebi ise kaptanın telefonuna bakmak isteyince gördüğü bir fotoğraf sonucu kaçmaktan vazgeçti. Fotoğrafta Ozan'ın yaşadığını gören Çelebi, bunun üzerine intikam için geri döndü. Yedikule'ye giderek Ozan ve Cemre'yi uzaktan izlediği final anlarında gerilim artarken, "Çelebi'nin intikam planı ne olacak?" sorusunun yanıtı şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

        •  Kayıp İnci 'Türk Filmi'
          00:15

          Kayıp İnci 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı, İsmail Hacıoğlu, Su Kutlu, Suna Selen, Levent Özdilek, Derdoğan Sıcak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kayıp İnci" Perşembe gecesi Show TV'de! İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çay ve simidiyle başıboş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal ona yardım etmeye karar verir. Kız, İstanbul'a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul'da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz.

        •  Kayıp İnci 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:45

          Kayıp İnci 'Türk Filmi' (Tekrar)