Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Güçlü kadınların ilham veren hikayelerini Show TV'de izleyiciyle buluşturan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse", haftanın son gününde birbirinden özel konuklarıyla ekrana geliyor. Yazar, neyzen Hakan Mengüç, insan ruhunu olgunlaştıran etkenleri aktarırken, hızlı akan yaşantı içerisinde insanın kendini nasıl tanıyacağını anlatacak. Psikolog Dilruba Gülenç ise kendimizle ne zaman ve nasıl tanışırız, karşımızdaki insanı nasıl tanırız, sosyal fobi ve panik atak belirtileri nelerdir gibi cevabı merak edilen soruları canlı yayında yanıtlayacak. Askıda poğaça projesi başlatarak ihtiyaç sahibi ailelere poğaça dağıtan yardımsever Hakkı Korkut, adım attığı bu iyilik hareketine dair detayları sevilen sunucu Ebru Akel ile paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber fiziksel ve ruhsal sağlığı korumak adına neler yapılabileceğini hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciye aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Bostancı, hamilelikte geçirilen koronavirüsün bebeğe etkileri neler, koronavirüs erken menopoza sebep olur mu, erken menopoza giren kadınlar nasıl anne olabilir, anne karnındaki bebeğin hasta olup olmadığı nasıl anlaşılır, hangi durumlarda düşük riski oluşur ve bu risk nasıl ortadan kaldırılır sorularını canlı yayında yanıtlayacak. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş ise safra kesesi, pankreas ve dalak sağlığına dair bilgiler aktaracak. Tıkanma sarılığının ne olduğunu ve belirtilerini açıklarken, dalak büyümesi riskine karşı yapılması gerekenleri izleyicilerle paylaşacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Türkiye'nin özel lezzetlerini ve tarihi değerlerini izleyicilerine sunan seyahat ve lezzet programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün doğal zenginlikleriyle ünlü Manisa ve turizm cenneti Antalya'da. Halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan, şehrin simgelerinden tarihi Sultan Cami'yi gezerek mesire şenliklerinin hikâyesini izleyicileriyle paylaşırken, Manisa'nın nohut mayasıyla yapılan meşhur taban simidi, Hürrem tatlısı ve Manisa kebabı gibi yöresel lezzetlerinin sunumunu izleyicilerle paylaşacak. Yöre insanının tadına doyum olmaz sohbeti ve tarihi güzellikleriyle Antalya gezisine devam edilecek olan programda bergamotlu ananaslı iç pilav, piyaz ve kulaklı çorbasının tarifi paylaşılacak. Antalya'nın antik kentlerini, dillere destan Düden Şelalesi'ni ve Anadolu Oyuncak Müzesi'ni gezen sevilen sanatçı Sevcan Orhan, her zaman olduğu gibi güzel sesiyle ve türkülerle programa renk katacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Anlattığı geçmişe dair hikayelerle meşhur Bilal Dede, bayramı geçirmek için torunlarına gidiyor. Evdeki dengeler dünyanın en yaşlı insanı Naime teyzenin gelmesiyle bozulacak. 97 yaşındaki Bilal Dede, Naime teyzenin yanında gencecik kalmış olabilir mi? Mehtap ve Feridun'un salonunda koca bir boyut kapısı açılmış ve anne Naime buradan içeriye düşmüş olabilir mi? Boyut kapısından anneyi kurtarmaya çalışan Fikri, başarılı olabilecek mi? Dünyanın en iyi esnafı Mesut, ucuz bir telefon almak için gelen Bilal ve Mehtap anneyi nasıl ağırlayacak? Yeni çırak Mustafa, örnek bir çalışan olabilecek mi? Esnaf Mesut gerçekten herkese her şeyi pazarlayabilecek güçte midir? Çukur mahallesinde yönetici olan Bilal, duvarlara yazı yazılan binanın duvarlarının boyanması için Fikri ustayı yanına alarak kahvehaneye konuşmaya gidiyor. Yamaç Bahadır, Cumali Mesut, Medet İbrahim ve Aliço Feridun'un katılmasıyla alevlenen ortamda neler yaşanacak? Gelecekten Günümüze Ramazan Özel programında bu sefer ses sanatçısı Mehtap, müezzin Mesut hoca, oruçlu vatandaş Kudret, seyirci Fikri ve onları gelecek temsilcileri geliyor. Kuşaklar arası değişim ne durumda, günümüzün koşulları, geçmiş temsilcileri anlayabilecek mi?

        •  Çatışma 'Yabancı Film'
          23:15

          Çatışma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian A. Miller'ın yaptığı, Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech, Olivia Culpo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Çatışma" Cuma gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Müdür olarak çalıştığı bankada gerçekleşen bir soygunda, yakın bir arkadaşını kaybeden Jacob (Frank Grillo) olayı bir türlü unutamaz. Eski bir polis olan komşusu James (Bruce Willis) ile güçlerini birleştirerek saldırganı yakalamak ve ondan intikam almak için harekete geçer. İkili, soyguncunun sonraki adımlarını bulmaya çalışsa da deneyimli suçlu Gabriel (Johnathon Schaech) onlardan daima bir adım önde olmayı başarır. Gabriel, peşine düşen Jacob'ın eşini (Olivia Culpo) ve kızını kaçırdığında ise olaylar tamamen farklı bir noktaya gelir ve üç karakter için de kırılma noktaları yaşanmaya başlamıştır.

        •  Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)