Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa", Anneler Günü'nde yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturuyor. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın başarılı sunumuyla ekranlara gelen Bir Şansım Olsa'da bugün, iki oğlunun kendisini terk ettiğini düşünen alzheimer hastası bir anne, çocuklarına olan sitemini dile getirecek ve onlarla bir araya gelmek isteyecek. Alzheimer hastası acılı annenin gerçek hikayesi ise ekran başındaki izleyenleri derinden etkileyecek. Asker olan eşinin şehit düşmesi sonucu iki çocuğu ile tek başına kalan bir annenin, hayat mücadelesine, çocuklarından birinin eşi gibi asker olup şehit düşmesi üzerine yaşadığı büyük acıya ve zorluklara tanıklık edeceksiniz. Hem eşini hem çocuğunu toprağa vermiş bir annenin acılarını dinlerken, alzheimer olan annesine bakmak için evlenmekten vazgeçen ve hayatını annesine göre şekillendiren bir adamın vefasına da şahit olacaksınız. Alzheimer hastası acılı bir annenin ve onun vefalı oğlunun hikayesini dinlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", 9 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Sinema'
          14:30

          Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Gary J. Tunnicliffe'nın yaptığı, Colin Ford, Chloe Grace Moretz, Christopher Lloyd, Chevy Chase gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Jack ve Fasulye Sırığı" Pazar günü Show TV'de! Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye bulur. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir... "Jack ve Fasulye Sırığı", 9 Mayıs Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Yalancı Yarim 'Yerli Sinema'
          16:15

          Yalancı Yarim 'Yerli Sinema'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Cici Babam 'Yerli Sinema'
          20:00

          Cici Babam 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun yaptığı, Onur Buldu, Mahir İpek, Onur Atilla, Burak Topaloğlu, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Kuvvet Yurdakul, Özgün Aydın, Aslı İnandık, Derya Karadaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cici Babam" Pazar akşamı Show TV'de! Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor. "Cici Babam", 9 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          22:15

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Görevimiz Tatil", Pazar akşamı Show TV'de! Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu, 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır. "Görevimiz Tatil", 9 Mayıs Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Cici Babam 'Yerli Sinema'
          00:30

          Cici Babam 'Yerli Sinema'

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          02:30

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'