Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          09:30

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Milyarder 'Türk Filmi'
          10:45

          Milyarder 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Şener Şen, Tulu Çizgen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1986 yapımı "Milyarder" Pazartesi günü Show TV'de! Küçük bir kasabada ailesiyle birlikte sessiz sakin bir hayat geçiren Mesudiyeli Mesut, tren istasyonunda amirdir. Mütevazi bir hayatı olan Mesut'un düzeni bir yılbaşı gecesi alt üst olur. Çünkü Mesut'a büyük ikramiye çıkar. İkramiyenin çıkmasıyla çevresindekilerin ona yaklaşımı öyle değişir ki, Mesut paranoyaklaşır, o kadar büyük rakamların baskısıyla kabuslar görmeye başlar. Ailesi dahil çevresindeki bütün insanların ne kadar çıkarcı, düzenbaz olduklarını fark eder. Milyarder olur olmasına; fakat öyle bir an gelir ki buna pişman olur. Film birçok etkileyici sahnesiyle kolay kolay unutulmayacak; sadakat, güven, onur, ikiyüzlülük kavramlarını çok iyi işleyen, başarılı bir kara mizah örneği.

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Karaca ve Celasun'un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak. Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak. Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca'dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

        •  Banker Bilo 'Türk Filmi'
          00:15

          Banker Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Pazartesi gecesi Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Bilo, intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır.

        •  Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:15

          Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)