Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          09:30

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Şabaniye 'Türk Filmi'
          10:45

          Şabaniye 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Çiğdem Tunç, Adile Naşit, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Şabaniye" Cuma günü Show TV'de! Kan davasından kaçmak için kadın kılığına girerek şarkıcılık yapan Şaban, çevresindeki herkesi kadın olduğuna inandırır. Ama kendisi de kan davalısı Nazlı'ya aşık olunca işler karışır. Kartal Tibet'in yazıp yönettiği Kemal Sunal güldürüsü, Şaban serisinin en sevilen filmlerinden biri olarak Türk sinema tarihindeki yerini korumaktadır.

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Mahalle sakinleri Hayati, Kudret, Ozan, İbrahim ve Fikri birlikte, Yalayut İsmail'den uzak bir sahur yapabilecek mi? İsmail'in bedavacılığından mahalleli ve sahur sofrası kurtulabilecek mi? Her bayram aileleri arasında kalan İbrahim ve Yeter'in, bu sefer ailelerine uydurdukları yalan işleyecek mi? Ailelerin bir araya gelmesiyle yalanları daha da sarpa saran çiftimiz bu durumdan nasıl kurtulacak? Siyasetçi Hayati ve sağ kolu Cemil, gençlerin sıkıntılarını çözmek ve oylarına talip olmak için bir üniversite ziyaretindeler. Siyasetçi Hayati, okulun gençleri olan İbrahim, Mustafa, Leman ve Fikri'yle bağ kurabilecek mi? Mehtap, sağlık konusuna merak salmış kız arkadaşlarını ikramları ile mutlu edebilecek mi? Mehtap'ın tüm hazırlıkları sağlıksız olabilir mi? Evdeki tek sağlıklı besin Mehtap olabilir mi? Her yıl Mahallenin Muhtarı Hayati ve eşi tarafından düzenlenen Mahallenin Oscarları Ödül Töreni'nde bu yılki adaylar ödüllerine kavuşuyor. Bilinen En iyi Yardımcı Kadın, En İyi Yardımcı Erkek ve En İyi Senaryo ödülleri mahalleden kimlere gidecek? Ekranların bir numaralı yarışma programı Aileler Yarışıyor bu hafta 90'lar konseptiyle ekranlarda. Yüzlerce bölümdür aynı yarışmacılarla programa devam eden Mesut, daha sakin kalabilmek için Hindistan'dan keşiş Cemil'in yardımını alacak. Eşi bulunmaz aileler; aile İbrahim, Bahadır ve Ozan ve diğer aile Çiçek, Fikri ve Mustafa bu sefer nasıl bir performans sergileyecek? Ramazan davulcusu Mesut ve Ozan'ın, bahşiş ziyaretleri nasıl sonuçlanacak? Mehtap, Cemil, Bahadır; Çiçek ve Fikri para vermekten kaçmak için nasıl bahaneler uyduracaklar?

        •  Yarını Yok 'Yabancı Film'
          23:15

          Yarını Yok 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian Smrz'ın yaptığı, Ethan Hawke, Qing Xu, Paul Anderson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Yarını Yok" Cuma gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Travis Conrad (Ethan Hawke), tüm hayatını çalıştığı CIA'e adamış bir ajandır. Ancak birlikte çalıştığı insanların ihanetine uğramış, eşi ve oğlunu bu uğurda kaybetmiştir. Üstelik son bir tuzağa daha düşürülür ve kendisine verilen son işi sırasında öldürülür; fakat tam 24 saat sürecek olan bir görev için gizemli bir şekilde diriltilir. Travis'in koluna bir geri sayım sayıcı yerleştirilir. Sayaç sıfıra ulaşana kadar kendisine verilen görevi tamamlaması gerekmektedir, yoksa ölecektir. Kendisine verilen kısa zamanda Conrad hem görevi bitirmeye, hem de kendisini ateşe atanlardan intikam almaya çalışacaktır.

        •  Yarını Yok 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Yarını Yok 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)