Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Gerçek yaşanmış hikayeleri Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa", yaşanan pişmanlıkları ve saklı kalan tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. Bir Şansım Olsa'da bugün, boşanmış olan annesini ve babasını tekrar bir araya getirmek ve onları barıştırmak isteyen bir çocuğun hevesine tanıklık edeceksiniz. Büyük bir aşk ile evlenmiş fakat zaman içinde evliliklerindeki çatışmalar sonucu boşanma kararı almış bir çiftin yaşadıklarını, bu boşanma sürecinden olumsuz etkilenen ve artık iki evi olmasını istemeyen bir çocuğun yüreklere dokunan çabasını izleyeceksiniz. Birbirlerini hala seven ve evliliklerine bir şans daha veren iki insanın aşkına şahit olurken derinden etkileneceksiniz. "Bir Şansım Olsa", 16 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Tatlı Dilim 'Yerli Sinema'
          14:30

          Tatlı Dilim 'Yerli Sinema'

        •  Şaşkın Damat 'Yerli Sinema'
          16:15

          Şaşkın Damat 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren, Ali Şen, Bülent Kayabaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Şaşkın Damat" Pazar günü Show TV'de! Genç bir kız olan Serpil, zengin amcası sayesinde rahat bir hayat yaşar. Serpil, sırf amcası Süleyman Bey'den para alabilmek için sık sık onu ziyaret eder ve kendisini olduğundan farklı gösterir. Amcası onun sakin bir yaşam sürdüğünü düşünse de Serpil ve ailesi uçarı bir hayat yaşamaktadır. Fakat bir gün amcası arkasından dönen işlerin hepsini öğrenir. Yeğenine büyük bir ders vermek isteyen Süleyman Bey, Serpil'i mirasından men etmekle tehdit eder. Mirasından yoksun bırakmamak içinse tek bir şartı vardır, bahçıvan Apti ile evlenmesi gerekir. Saf bir adam olan Apti, Serpil'e hayranlık duymaktadır. Yapacak bir şeyi olmayan Serpil istemese de mirastan vazgeçmemek için Apti ile evlenmeyi kabul eder. Apti ve ailesi ile tatile çıkan Serpil burada gönlünü zengin bir iş adamına kaptırınca işler karışır. Serpil herkesten bu evliliği gizlemeye kararlıdır fakat bu durum sandığı kadar kolay olmayacaktır. "Şaşkın Damat", 16 Mayıs Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Nasipse Olur 'Yerli Sinema'
          20:00

          Nasipse Olur 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın yaptığı, Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer, Hakan Bulut gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Nasipse Olur" Pazar akşamı Show TV'de! Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer'in hayatı peş peşe gelen felâketlerle alt üst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar'ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. "Boyabatlı'nın umudunun bittiği yerde inadı başlar." derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, "Ya nasip" diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer'in imdadına hızır gibi yetişir. "Nasipse Olur", 16 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Nasipse Olur 'Yerli Sinema'
          22:30

          Nasipse Olur 'Yerli Sinema'

        •  Çakallarla Dans 4 'Yerli Sinema'
          00:45

          Çakallarla Dans 4 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Çakallarla Dans 4" Pazar gecesi Show TV'de! Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, ve Del Piero Hikmet... Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkânsızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır. Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ''Harita'' ile çıkagelir. Almanya'daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye doğru yola çıkarlar. Gerçekten gömü var mıdır? Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır? Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür? Ve olaylar gelişir... "Çakallarla Dans 4", 16 Mayıs Pazar gecesi saat 00.45'te Show TV'de!

        •  Çakallarla Dans 4 'Yerli Sinema'
          02:45

          Çakallarla Dans 4 'Yerli Sinema'

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)