Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarında ünlü sunucu Ebru Akel, hafta içi her gün "Kadın İsterse" demeye devam ediyor. Birbirinden özel ve ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken, sanattan spora kadar yaşama dair birçok konuyu da masaya yatırıyor. "Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün sunucu, yazar Cansu Canan Özgen'in başarı hikayesi konuşulacak. Maden mühendisliğinden televizyon sunuculuğuna geçiş yolculuğunu paylaşacak olan Cansu Canan Özgen, kitaplarına ve kariyerine dair merak edilenleri canlı yayında anlatacak. Programda önemli başlıkları ele alacak olan uzman konuk Psikolog Göktuğ Koç ise depresyon, aile içi iletişim problemleri ve kaygı bozukluğuna dair bilgiler aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Hababam Sınıfı Güle Güle" Salı akşamı Show TV'de! Anadolu'nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi'nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'
          22:00

          Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Salı akşamı Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir.

        •  Romantik Komedi 'Türk Filmi'
          23:30

          Romantik Komedi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ketche'nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Kubilay Penbeklioğlu, Mert Yavuzcan, Janset ve Begüm Kütük gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Romantik Komedi" Salı gecesi Show TV'de! Esra, Didem ve Zeynep çok yakın arkadaş olmalarına rağmen birbirinden farklı hayatlar sürdüren farklı karakterlere sahip üç kişidir. Sessiz sakin olan Esra, deli dolu olan Didem ve dominant karaktere sahip olan Zeynep... Bu üç arkadaştan istikrarlı olarak ilişkisini sürdürebilmiş olan Zeynep'in düğünü hem Esra'nın hem de Didem'in hayatında değişik sürprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra bir cesaret örneği göstererek, hayatını değiştirmeye karar verir. Bunun için ilk adımı atar ve işinden istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir. Uzun iş aramalarından sonra zar zor iş bulduğu reklam ajansına çalışmaya başlayan Esra'yı bir sürpriz bekliyordur. Ajansın kreatif direktörü Mert ile Esra yakınlaşırken, erkeklere karşı yanlış strateji uyguladığını düşünen Didem de Mert'in arkadaşı aktör Cem Sezgin'den etkilenir ve onu elde etmek için okuduğu bir kitaptan taktikler uygulamaya başlar. Kızların aşk hayatlarında yaptıklarını tasvip etmeyen Zeynep de evliliğinde sorunlar yaşar. Bu üç kızın aldıkları kararlar hayatlarını sürpriz şekilde değiştirecektir.

        •  Romantik Komedi 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:00

          Romantik Komedi 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)