Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV'nin sevilen programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" azimli ve cesur insanların ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden özel konuklar ile birlikte modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şey konuşuluyor. Şarkıcı Ezgi Eyüboğlu'nun özel yaşamına ve müzik kariyerine dair merak edilenleri anlattığı keyifli sohbetin ekrana geleceği programda eğitimci, yazar Gökhan Dumanlı, iş hayatında zarafetin ve doğru iletişim kurmanın önemini izleyicilerle paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair merak edilen soruları, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlamaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Fuat Bilgen kalp sağlığı ile akciğer rahatsızlıkları arasındaki bağlantıyı, önemsenmeyen hangi gelişmelerin, kalp kapağı rahatsızlıklarının belirtisi olabileceğini anlatacak. Prof. Dr. Songül Şerefhanoğlu ise vücutta kan yapımının neden azaldığını ve artırmak için nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıklarken, lösemi hakkında bilgiler aktaracak. Ebeveynler ne zaman lösemiden şüphelenmelidir, sebepleri nelerdir, kök hücre tedavisi lösemiye çare mi gibi soruları canlı yayında yanıtlayacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          Yaşadığı ortaya çıkan Çelebi, yurt dışına kaçmak için tüm yolları denemeye başlar. Ömer, Çelebi'yi kaçmadan yakalamak için gözünü karartırken, beklemediği bir isim ona destek olur. Cemre, ameliyata alınan Ozan'ın yanına koşarken karşısında öfkeli Seher'i bulur. Çelebi'den korktuğu için mahalleye de dönemeyen Cemre, kamuoyunun dikkatini üstüne çekecek bir hamle yapar. Tomris ve ekibi ameliyatta Ozan için ellerinden gelen her şeyi yaparken, Yedikule Mahallesi'nin gözü kulağı çıkacak sonuçtadır.

        •  Resimdeki Sevgili  'Türk Filmi'
          00:15

          Resimdeki Sevgili 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Güzide Balcı'nın yaptığı, Sarp Levendoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Güler Okten, Nur Sürer, Görkem Şarkan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Resimdeki Sevgili" Perşembe gecesi Show TV'de! Ünlü bir cerrah olan Engin ve eşi Rüya saldırıya uğrarlar. Engin, tüm çabasına rağmen yaralanan eşini kurtarmayı başaramaz ve Rüya kanlar içinde kollarında ölür. Bu acı olay neticesinde Engin'i kan tutmaya başlar. Mesleğini ve tüm çevresini kaybeder, inzivaya çekilir. Yaşamdan kopuk geçirdiği bu günlerde karşısına bir umut ışığı çıkıverir; Süreyya. Her ikisi de inatçı ve fevri olan Engin ve Süreyya zamanla birbirlerine yakınlık duymaya başlarlar. Ancak Engin kısa süre sonra en büyük korkusuyla yeniden yüzleşmek zorunda kalacaktır.

        •  Resimdeki Sevgili  'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:00

          Resimdeki Sevgili 'Türk Filmi' (Tekrar)