Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV'nin sevilen sabah programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hayatın içinden ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken; spordan sanata, sağlıktan güzelliğe yaşamın içinden birçok konuyu masaya yatırıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; hayallerini gerçekleştirmek için pes etmeyen Hareket Amiri Dicle Doğan'ın büyük ilgiyle dinleyeceğiniz hikayesi ekranlara gelecek. Psikolog Musa Yıldırım ise öz şefkatin ne olduğunu açıklarken, insanın kendisiyle barışık olması için neler yapabileceğini, korku ve kaygılarımızdan nasıl kurtulabileceğimizi paylaşacak. Yüz Yogası Uzmanı Zeynep Şensoy ekran başındaki izleyicilere egzersiz hareketleri aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlığa dair en güncel ve doğru bilgilerin verildiği program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV'de. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Şansın Tüzün boyun kireçlenmesi hakkında bilgiler aktarırken, en sık görülen eklem ağrıları nelerdir, bu ağrılara karşı hangi önlemler alınmalıdır gibi soruları yanıtlayacak. Prof. Dr. Cengiz Pata ise mide ve bağırsak sağlığını tehdit eden beslenme alışkanlıklarını, beslenmede yapılan yanlışların hangi hastalıklara sebep olduğunu, sürekli açlık hissetmenin sebeplerini ve önüne geçmenin yollarını anlatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Güldür Güldür Show bu hafta hem Cuma hem Cumartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekranda! Güldür Güldür Show'un birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni bölümler Cuma ve Cumartesi akşamı Show TV'de... Erkeklerin mi kadınların mı ilişki bulması daha kolay? Mesut ve Mustafa'nın, Yeter ve Çiçek'e karşı girdiği iddiayı kim kazanacak? Sosyal medyadan yüz yüze tanışma, ilişki kurmak ne kadar zorlaşmış olabilir? Mustafa'nın dedesinin hayat hikayesi ne kadar ilginç, ne kadar doğru olabilir? Konya'dan Fransız Devrimi'ne, hatta Londra Olimpiyatları'na dedenin tarihteki kritik olaylarda rolü olmuş olabilir mi? Çiçek'in sevgilisi Bilal'i ilk defa ailesi ile tanıştırma seremonisi nasıl sonuçlanacak? Sevgilisinin ailesi ile ilk defa tanışacağı için gerilen Bilal, hayatında ilk defa alkol denerse ne olur? Çiçek tüm çabalarına rağmen pencereden çıkıp kapıda beliren Bilal'i zapt edebilecek mi? Lüks bir AVM'nin şikayet departmanında çalışan Yeter, kendisine vaat edilen özel primi almayı başarabilecek mi? Tek yapması gereken şikayet formunu imzalatmak olan Yeter, dertleri bir çırpıda unutturan Naime karşısında çaresiz kalıyor. Şikayeti olan herkesin dertlerine karşılık kendi yaşadığı hayattan bahseden Naime, dertleri silip atıyor! Mafya babası Hayati'nin kedisine eş arama ilanı nasıl bir yanlış anlamaya neden olacak? Bilal ve oğlu Bahadır, yanlışlıkla kendilerini mafya babasının kızını isterken bulursa neler olur? Büyük yanlış anlamada kim kime talip? Koronaya inanmayan Kudret, halsizlik, ateş ve eklem ağrısı ile doktor Yeter'den derman arıyor. Yeter'in son teknoloji hapı sayesinde organları ile yüzleşme fırsatı yakalayan Kudret neler öğrenecek? Korona Fikri ve organlar arasındaki mücadele nasıl sonuçlanacak?

        •  İntikam 'Yabancı Film'
          23:30

          İntikam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse Johnson'ın yaptığı, Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose gibi usta oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "İntikam" Cuma gecesi Show TV'de! Hapishanede zor koşullar altında yaşayan ve burada hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorunda kalan Cain Burgess, sonunda beklediği fırsatı ele geçirerek hapishaneden kaçmayı başarır. Cezaevinin kapısından dışarı adım atar atmaz yapmak istediği tek şey, kendisini suçlu haline getiren insanlardan intikam almak olur. Katil olmasına neden olan insanların peşine düşen Burgess, kaybolan hayatını geri kazanmak için büyük bir savaşın içine girer.

        •  İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Alev Alev  'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)