Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Azimli, çalışkan, hayal ettiği yaşam için mücadele eden insanların örnek olacak hikayelerinin anlatıldığı program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; yazar Metin Hara son çıkardığı kitabına dair merak edilenleri anlatırken, hayatındaki kırılma anlarını, seçimlerini ve içsel yolculuğu üzerine dikkat çeken noktaları Ebru Akel ile paylaşacak. Güzellik Uzmanı Seran Göçer ise pozitif güzellik konusunu ele alacak. Pozitif enerjinin insanı güzelleştirdiğinden bahsederken, yaşlılığımızı nasıl kontrol altında tutabileceğimize dair açıklamalar yapacak. Astrolog Şenay Devi yeni haftada hangi burcun, neler yaşayacağını değerlendirirken, Spor Eğitmeni Semra Özbudak ekran başındaki izleyiciler için egzersiz önerileri paylaşacak. Şapka Tasarımcısı Eda Ergül stüdyoda göstereceği performansıyla programa renk katacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", sağlığa dair merak edilen her şeyi ekranlara getirmeye devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. İsmail Balık koronavirüs aşısında hatırlatma dozunun ne olduğunu, kimlere, ne zaman yapılması gerektiğini ve hatırlatma dozunun hangi kriterlere göre uygulanacağını anlatacak. İngiltere, Almanya ve Fransa'daki "Havuz Test Uygulaması"na dair bilgilendirirken, bu yöntem Türkiye'de de uygulanabilir mi, yeni dalga riskine karşı faydaları nelerdir sorularını yanıtlayacak. Dr. Çiğdem Yavrucu ise çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak. Çocuk enfeksiyonlarına dur diyen en etkili 12 öneriyi, çocuklarda yapılan beslenme yanlışlarını, çocuklarda iştahsızlığın sebeplerini ve hangi hastalıkların belirtisi olabileceğini seyircilere aktaracak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'de yayınlanan "Sevcan'la Lezzet Yolunda" yurdumuzun doğal ve kültürel güzellikleri yanı sıra birbirinden farklı lezzetleri ekranlara getirmeye devam ediyor. İlgiyle izlenen programın bugünkü durağı Mardin. Alluciye, sembusek gibi Mardin'e özgü yemeklerin yapımının ekrana geleceği programda, Sevcan Orhan badem şekeri ve yöresel çörek çeşitlerini tadımlayacak. 4000 yıllık Deyrulzafaran Manastırı ve Ulu Cami'yi gezen halk müziğinin sevilen ismi Sevcan Orhan, Kasımiye Medresesi'nin öyküsünü de anlatacak. Çarşıda esnafla bir araya gelerek Mardin'in meşhur doğal sabunlarını ve sağlığa faydalarını izleyiciye aktaracak olan türkücü eğlenceli sohbetiyle de renk katacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca'nın izini sürerken diğer yandan Çukur'un yaralarını sarmaya çalışacak. Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek. Yamaç, Çukur'u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olurken; aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanacak. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek.

        •  Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'
          00:15

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini W.D. Hogan'ın yaptığı, Ryan Merriman, Andrea Brooks, Tom Everett Scott gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Kurtuluş Günü Felaketi" Pazartesi gecesi Show TV'de! Dünya, gizemli bir saldırı ile karşı karşıyadır. Bu saldırıyı önleyecek tek bir teknoloji vardır. Fakat bu teknolojiyi çalıştırmak hiç de kolay değildir. Küçük bir kasabada itfaiyeci olan Pete Garsette ile bilim adamları bir araya gelerek dünyayı bu saldırıdan kurtarmaya çalışırlar.

        •  Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          03:45

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)