Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirmek için pes etmeden mücadelesini sürdüren kadınların, hayatın içinden ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluşturan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; Gazi Koşusu'nu iki kez kazanan Jokey Damla Atasoy, jokey olma hikayesini ve down sendromlu çocuklarla yaptığı aktiviteleri izleyicilerle paylaşacak. Oyuncu, Yazar Candan Ünal ise 'mükemmel kadın olma' konusu üzerine konuşurken; mutluluk, hayal kırıklıkları ve endişeler üzerine merak edilen soruları yanıtlayacak. Sanattan spora yaşama dair her şeyin masaya yatırıldığı programda Spor Eğitmeni Serhat Çakır evde yapabileceğiniz egzersiz hareketleri aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          KALP SAĞLIĞINI KORUMANIN EN ETKİLİ 10 YOLU Bedensel ve ruhsal hastalıkların belirtileri ve bu hastalıklara karşı alınacak önlemler, sağlıklı beslenme önerileri, bağışıklık sistemini güçlü tutmanın püf noktaları ve sağlığa dair daha birçok konu hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında masaya yatırılmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Pınar Çıragil hangi beslenme yanlışları vücudumuzu virüs ve mikroplara karşı daha zayıf hale getiriyor, hasta olmamak için mutlaka tüketmemiz gereken besinler neler, koronavirüs aşısının etkisini nasıl artırabiliriz, antibiyotik direnci nedir gibi soruları canlı yayında yanıtlayacak. Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları ise kalp sağlığını korumanın en etkili 10 yolunu paylaşacak. 25-50 yaş arasında seyreden romatizmal kalp hastalığının belirtilerini, sessiz kalp krizinin ne olduğunu ve kimlerin risk altında olduğunu açıklayacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün Diyarbakır'da. Çin Seddi'nden sonra dünyanın en uzun surlarına sahip olan büyüleyici şehirde, programın sevilen sunucusu Sevcan Orhan, Diyarbakır'ın dillere destan serpme kahvaltısıyla güne başlayacak. Çeşitliliğiyle nam salan Diyarbakır mutfağından meftune yemeği, bulamaç tatlısı ve ayvalı kavurmanın tarifi de izleyicilerle paylaşılacak. Diyarbakır'ın tarihi dokusunu ve kültürel değerlerini göreceğimiz programda gezilecek olan Hasan Paşa Hanı, Diyarbakır Arkeoloji Müzesi ve Bakırcılar Çarşısı şehrin mistik havasını ekranlara taşıyarak izleyenleri keyifli bir tura çıkaracak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Anma Günü 'Yabancı Film'
          00:30

          Anma Günü 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Samuel Fischer'ın yaptığı, Jonathan Bennett, James Cromwell, John Cromwell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Anma Günü" Çarşamba gecesi Show TV'de! 1993 yılında Kyle 13 yaşındadır ve II. Dünya Savaşı'nda yaşanan Normandiya çıkartmasında büyük babasına ait gizemli bir kutu bulur. Herkes bu kutuyu yerine koymasını ister ama Kyle reddeder. Bunun üzerine büyükbaba Bud, Kyle'a üç hikaye anlatacağına dair söz verir. Ama bu hikayeler sadece geçmişe değil, geleceğe de ait olacaktır...

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Anma Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:45

          Anma Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)