Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin ilgiyle izlenen lezzet, kültür ve seyahat programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" yeni haftaya, İç Anadolu Bölgesinin en eski şehirlerinden Sivas'ta başlıyor. Sevilen sanatçı Sevcan Orhan'ın neşeli sunumuyla ekrana gelen programda yörenin en ünlü lezzetlerinden Sivas köftesi, Madımak ve hingeli Sevcan Orhan yöre halkıyla birlikte yapacak. Cumhuriyet tarihimize 'Milli Mücadele Karargahı' olarak adını yazdıran ve bugün Atatürk ve Kongre Müzesi olarak halkın ziyaretine açılan binayı gezen ünlü sanatçı, Sivas'ın bu anlamdaki önemini de izleyenlerle paylaşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç ve Efsun'un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar'ın, Çukur'u ele geçiren Şahram'la karşılaşması tansiyonu yükseltecek. Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur'un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca'nın Çukur'u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak. Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç'ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç'ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek. Çukur'da kalanların Amca'ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur'u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç'ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

        •  Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'
          00:15

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'ın yaptığı, Kirk Acevedo, Diane Farr ve Chad Krowchuk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Dünyalar Çarpışıyor" Pazartesi gecesi Show TV'de! Merkür'ü araştıran gemi, yörüngesinden çıkıp dünyaya doğru çarpmak üzere yönlenince gözden düşmüş bir bilim adamı gezegeni kurtarmaya çalışacaktır.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)