Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Jack ve Fasulye Sırığı
          08:00

          Jack ve Fasulye Sırığı

          Yönetmenliğini Gary J. Tunnicliffe'nın yaptığı, Colin Ford, Chloe Grace Moretz, Christopher Lloyd, Chevy Chase gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Jack ve Fasulye Sırığı" Pazar günü Show TV'de! Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye bulur. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir... "Jack ve Fasulye Sırığı", 6 Haziran Pazar günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Canım Kardeşim 'Yerli Sinema'
          14:30

          Canım Kardeşim 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır. Ertem Eğilmez'in Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral, Metin Akpınar, Adile Naşit, Kemal Sunal gibi sinemamızın değerli oyuncularını yanına alarak kotardığı filmi Türk sinemasının en içten eserlerinden biri olarak anılıyor. "Canım Kardeşim", 6 Haziran Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Senede Bir Gün 'Yerli Sinema'
          16:15

          Senede Bir Gün 'Yerli Sinema'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'
          20:00

          Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1982 yapımı "Yedi Bela Hüsnü" Pazar akşamı Show TV'de! Yedi Bela Hüsnü, sevdiği kızın kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Hüsnü, kalbini mahallenin güzel kızı Hüsniye'ye kaptırır. Ama ne yazık ki hisleri karşılıklı değildir. Genç kızın kalbini kazanmaya çalışan Hüsnü, arkadaşı Cemal'den kendisine yardım etmesini ister. Hüsnü, Cemal'in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirse de sonuçta değişen bir şey olmaz. Bu sırada Hüsniye'nin yaşadığı mahallenin tapuları, türlü oyunlarla Malik adındaki bir adama geçmiştir. Malik, mahallede yaşayanlardan kısa sürede evlerini boşaltmalarını isteyince insanlar ne yapacaklarını şaşırır. Herkes yaşananlara karşı çıkabilecek bir babayiğidin çıkmasını beklemektedir. Hüsnü de arkadaşlarının gazıyla hem mahalleliyi yaşadığı sorundan kurtarmak hem de Hüsniye'nin bu sayede kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışır. Ancak bu durum onun peşine kiralık katilin düşmesine neden olacaktır. "Yedi Bela Hüsnü ", 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Gülen Gözler 'Yerli Sinema'
          22:00

          Gülen Gözler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyünden İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir. "Gülen Gözler", 6 Haziran Pazar akşamı saat 22.00'de Show TV'de!

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          00:15

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          02:15

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'
          03:45

          Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)