Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Züğürt Ağa 'Türk Filmi'
          10:45

          Züğürt Ağa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı, Can Kolukısa, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Züğürt Ağa" Cuma günü Show TV'de! Yeşilçam tarihinin, feodalizmden kapitalizme geçiş sürecini müthiş dokunaklı bir dille beyazperdeye aktardığı en başarılı yapımlardan biridir Züğürt Ağa. Haraptar Köyü'nün ağası, kendi köylüleri tarafından dolandırılınca çareyi köyü satılığa çıkarmakta bulur, ardından soluğu büyük şehirde alır. Ancak metropol yaşamı, şimdiye dek tanıdığı görkemli yaşantısında edindiği pratiklerle altından kalkılabilecek gibi değildir. Çoğu kez komik ve kimi zaman acıklı denemelerle hayatta kalma savaşı veren Ağa'yı karısı da terk ettiğinde yanında sadece Kiraz kalıp ona destek verir. Ağa'nın öğreneceği şeyler vardır. Özellikle Kiraz'ın yıllarca içinde büyüttüğü aşkını ağaya açıldığı an, ağanın Kiraz'a insani yaklaşımı eşsiz sahneler içeriyor. Senaryoyu Yavuz Turgul kaleme aldı ve Nesli Çölgeçen imzalı başyapıt "Züğürt Ağa", 70'ler-80'ler sürecine dair tüm unsurları mükemmel yansıtıyor. Tabii ki başrolde Şener Şen'in sahici rolü, gerçekleştirdiği etkileyici performans, bu büyük sanatçının devleşmesine yol açıyor.

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          TEKİRDAĞ UÇMAKDERE'DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ DENEYİMİ Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bu haftaki son durağı Tekirdağ oluyor. Tekirdağ'da muhteşem bir halk oyunları dans gösterisiyle başlayan programda sevilen sunucu Sevcan Orhan, Trakya yöresinin neşeli kadınlarıyla beraber zeytinyağlı kuru fasulye, kabak böreği, irmik tezgeltisi ve ovmaç çorbası tarifi verecek. Uçmakdere'de adrenalini yükselterek yamaç paraşütü yapacak olan Sevcan, Tekirdağ lavanta bahçelerini gezerek bu eşsiz güzellikteki manzarada yöresel türküleri seslendirerek müzik ziyafeti de yaşatacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Direksiyon sınavı için babasından yardımcı olmasını isteyen Çiçek, ne kadar kötü bir aday olabilir? Baba Hayati, gözü gibi baktığı arabası ve kızı arasında! Araba kullanmayı öğrenirken ailenin başına nasıl bir macera silsilesi gelecek? Fikri, arkadaşları Kudret ve Bilal'in yönlendirmesiyle ne kadar yanlış kararlar alabilir? Kısa yoldan bir anda çok para kazanma hayali kurarken Fikri'nin başına neler gelecek? Pilot Mustafa ve hostes Çiçek'in görev aldıkları özel jetin içinde çok özel misafirleri var: Altın Kuzenler. Mustafa, Çiçek'e olan duygularını dile getirmek isterken Altın Kuzenler Naime ve Mesut nasıl engel olacak? Çiçek'in sevgilisi karagöz İsmail arkadaş çevresinde kabul görecek mi? Her şeyden kendilerini üstün gören arkadaş grubu Hayati, Ozan ve İbrahim ile Naime ve kafiyeli taşlamaları ile İsmail'i nasıl bir macera bekliyor? Rap müziği yapan evlatlarının dissleri arasında kalan aileler ne yapacak? Mustafa ve Ozan şarkı sözlerinde anne-babalarına ithafen neler demiş olabilir? Ebeveynler de rap yaparak çocuklarıyla iletişim kurmayı başarabilir mi?

        •  Çatışma 'Yabancı Film'
          23:30

          Çatışma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian A. Miller'ın yaptığı, Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech, Olivia Culpo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Çatışma" Cuma gecesi Show TV'de! Müdür olarak çalıştığı bankada gerçekleşen bir soygunda, yakın bir arkadaşını kaybeden Jacob (Frank Grillo) olayı bir türlü unutamaz. Eski bir polis olan komşusu James (Bruce Willis) ile güçlerini birleştirerek saldırganı yakalamak ve ondan intikam almak için harekete geçer. İkili, soyguncunun sonraki adımlarını bulmaya çalışsa da deneyimli suçlu Gabriel (Johnathon Schaech) onlardan daima bir adım önde olmayı başarır. Gabriel, peşine düşen Jacob'ın eşini (Olivia Culpo) ve kızını kaçırdığında ise olaylar tamamen farklı bir noktaya gelir ve üç karakter için de kırılma noktaları yaşanmaya başlamıştır.

        •  Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)