Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          10:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

          İYİLİĞİN GÜCÜNÜ GÖSTEREN PROGRAM "DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME" SEZON FİNALİ İLE SHOW TV'DE! Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME sezon finali yapıyor. Yıllarca Türkiye siyasetinin nabzını tutan ödül rekortmeni başarılı gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ın insanların yaşamına dokunduğu program yeni sezonda Show TV'de izleyici ile buluşmaya devam edecek. Televizyonun gücünü insanların sorunlarını çözmek için kullanan; faili meçhul cinayetleri, yıllarca gün yüzü görmemiş sırları açığa kavuşturan ve hasret kalmış aileleri bir araya getiren Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME, sezon boyunca birçok olayı aydınlığa kavuşturdu. Türkiye'yi ilgilendiren onlarca olaya ışık tuttu. Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, yeni sezonda da Show TV ekranlarında iyiliğin gücünü göstermeyi sürdürecek.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          'GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW' KAHKAHA DOLU SEZON FİNALİYLE SHOW TV'DE! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, sezon finali ile ekranlara geliyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Bilal, İsmail ve Kudret şampiyonluk maçı ile taziye ziyareti arasında kalıyor. Bir yandan arkadaşları Mesut'a destek olmak için yanında kalmak isteyen grup bir yandan maç heyecanını yaşayabilecek mi? Ev alma komşu al, peki Çiçek'in yeni evindeki komşusu Naime nasıl biri? Yere düşen kalemden rahatsız olan, bir anda elinde kekle börekle beliren Naime ile yaşam nasıl olacak? Nokta Com aşıkları Bilal ve Naime aynı okula devam edebilecek mi? Bilal beklediği puanı alıp Naime ile aynı okulu kazanabilecek mi? Büyük aşk bu sefer de engelleri aşabilecek mi? Yaralı Show sezon finalinde yine birbirinden özel konukları ağırlıyor! Leman Candan, Kobra İbrahim ve Kurye Cemil'in konuk olduğu, halay ekibinin bir an durmadığı Yaralı Show yine çok renkli ve olaylı. Mesut eniştenin hiç durmadan konuşmalarına dayanacak gücü kalmayan Hayati ve Mehtap nasıl bir çare bulacak? Aile, psikolog adayı Feridun'un da yardımıyla Mesut enişteyi daha az konuşmaya ikna edebilecek mi? Peki aşk Mesut enişteyi değiştirebilir mi?

        •  Van Helsıng 'Yabancı Film'
          23:30

          Van Helsıng 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Stephen Sommers'ın yaptığı, Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh gibi usta oyuncuların yer aldığı 2004 yapımı "Van Helsing", Cuma gecesi Show TV'de! Van Helsing, insanlığı, dünyadaki her türlü kötülükten kurtarmak için gelmiştir. Bir grup insan onun kahraman değil aksine bir katil olduğuna inanmaktadır. Vatikan, bu canavar avcısını ve onun müttefiki Carl'ı Transilvanya'ya göreve gönderir. Onların bu topraklara gelme nedeni, güçlü Kont Drakula'yı durdurmaktır. Ancak burada Anna Valerious adlı Çingene Prenses ile güçlerini birleştirirler. Prensesin amacı ise eski bir laneti sonlandırmaktır. Bu lanet ailesine zarar vermektedir. Ortak hedefleri vampiri yok etmektir ancak nasıl yapacaklarından emin değillerdir. Ortadan kaldırılması gereken sadece Drakula değil, Kurt Adam ve Frankenstein da büyük bir sorundur.

        •  Van Helsıng 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Van Helsıng 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)