Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          KANSER HASTASI BİR ANNENİN YARDIM İSTEĞİ Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa", gerçek hayattan hikayeler ile izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde bipolar bozukluğu olan kanser hastası bir kadının, kızını eski eşine emanet etmek istemesine tanıklık edeceksiniz. Kızını bu hayatta yalnız bırakmak istemeyen Gülay Hanım'ın, eski eşi Fikret Bey'den yardım istemesine şahit olacağınız programda gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacaksınız. Severek evlendiği kadının sürekli değişen ruh hali ve evden kaçmaları yüzünden ne yapacağını bilemeyen Fikret Bey'in hissettiklerini dinleyeceksiniz.

        •  Tarkan Altın Madalyon 'Türk Filmi'
          14:30

          Tarkan Altın Madalyon 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Birsen Ayda ve Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tarkan Altın Madalyon" Cumartesi günü Show TV'de! Tarkan Altın Madalyon, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Altın Madalyon isimli çizgi romandan uyarlanan 1972 yapımı fantastik Türk filmi. Mehmet Aslan tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın çizdiği filmle aynı addaki çizgi roman ile farklı konuları işlemektedir. Tarkan serisinin dördüncü filmi olan bu filmde ilk üç film ve devam filminde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır.

        •  En Büyük Şaban 'Türk Filmi'
          16:15

          En Büyük Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Cumartesi günü Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  İntikam 'Yabancı Film'
          00:30

          İntikam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse Johnson'ın yaptığı, Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose gibi usta oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "İntikam" Cumartesi gecesi Show TV'de! Hapishanede zor koşullar altında yaşayan ve burada hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorunda kalan Cain Burgess, sonunda beklediği fırsatı ele geçirerek hapishaneden kaçmayı başarır. Cezaevinin kapısından dışarı adım atar atmaz yapmak istediği tek şey, kendisini suçlu haline getiren insanlardan intikam almak olur. Katil olmasına neden olan insanların peşine düşen Burgess, kaybolan hayatını geri kazanmak için büyük bir savaşın içine girer.

        •  İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)