Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'
          07:45

          Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary J. Tunnicliffe'nın yaptığı, Colin Ford, Chloe Grace Moretz, Christopher Lloyd, Chevy Chase gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Jack ve Fasulye Sırığı" Cumartesi günü Show TV'de! Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye bulur. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir...

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa" bugün, 14 yaşında cinsel istismara maruz kalan Melek'in yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. Öz annesi Sevcan Hanım'ın evi terk etmesi sonucu babası ve üvey annesi ile yaşamaya başlayan Melek'in mutsuzluğuna, 14 yaşında üvey annesinin kardeşi tarafından uğradığı cinsel istismara ses çıkaramamasına ve bu istismar sonucu hamile kalma hikayesini dinleyince gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Babası tarafından evden atıldıktan sonra bebeği ile birlikte yetiştirme yurduna gitmesine ve bebeğini orada bırakmasına, koruyucu aile ile büyüyen ve öz annesini hiç tanımayan bir kadının yaşadıklarına şahitlik edeceksiniz.

        •  Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          00:30

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Acı Tatlı Ekşi" Cumartesi gecesi Show TV'de! Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat, Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikayesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

        •  Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)